Möt Pernilla Eliasson

Möt
Pernilla Eliasson

Pernilla

Pernilla Eliasson

Legitimerad sjuksköterska

Lång erfarenhet inom skönhetsbranschen med flertal utbildningar inom muskelavslappnande medel, hyaluronbaserad fillers, Radiesse, Belkyra och PRP i bagaget.

Pernillas målsättning

Min målsättning som injektionssköterska är att förfina och bibehålla utseende och hudkvalitet. Jag lägger stor vikt på konsultation och patientens egna önskemål och förutsättningar.

Bakgrund

Legitimerad sjuksköterska med bakgrund inom skönhetsbranschen med flertal utbildningar inom muskelavslappnande medel, hyaluronbaserad fillers, Radiesse, Belkyra och PRP. Innehar hudterapeututbildning vid auktoriserad skola och har tidigare jobbat med bland annat olika typer av IPL- och laserbehandlingar.

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning
kontakt reception

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Search