massage

Friskvårdsmassage Halmstad

Utyttja ditt friskvårdsbidrag för massage hos oss

Upptäck fördelarna med massage för din kropp och själ.

På DoctorFilip förstår vi vikten av att integrera holistiska metoder för att främja välbefinnande. Vår skräddarsydda massageterapi är utformad för att lindra spänningar, minska stress och främja en övergripande känsla av avslappning och balans.

Snabbfakta

Pris från 595 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30 minuter
massage5

Vår massagebehandling

Aromamassage är en form av massagebehandling som kombinerar fördelarna med massage med användningen av eteriska oljor för att främja fysisk och emotionell välbefinnande. Under en aromamassage applicerar massageterapeuten vanligtvis en eller flera eteriska oljor på huden och masserar sedan kroppen på ett sätt som främjar avslappning och välbefinnande.

Eteriska oljor som används under aromamassage har olika dofter och egenskaper som sägs kunna påverka sinnet och kroppen på olika sätt. Till exempel kan lavendelolja användas för att främja avslappning och sömn, medan citrusoljor kan användas för att ge energi och uppmuntra positiva känslor.

Varför välja massage hos DoctorFilip?

Fördelarna med aromamassage kan inkludera minskad stress och ångest, förbättrad cirkulation, lindring av muskelspänningar, förbättrad sömnkvalitet och ökat allmänt välbefinnande. Denna form av massage kan vara en holistisk upplevelse som inte bara fokuserar på kroppens fysiska behov utan också tar hänsyn till individens sinnesstämning och emotionella tillstånd.

Du hittar DoctorFilip centralt i Halmstad, precis vid Norre Katt och Norreport. Välkommen att boka tid när det passar dig.

behandling svamp
fillers

Boka tid för massage

Prioritera din hälsa och välbefinnande genom att ge din kropp och själ den omsorg du förtjänar. Kontakta oss idag för att boka din massagebehandling hos DoctorFilip och ta det första steget mot en balanserad och friskare livsstil.

Kontakta oss på DoctorFilip för att boka massage och använd ditt friskvårdsbidrag. 

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag till massage?

Att använda friskvårdsbidraget för massage är ett utmärkt sätt att minska stress, lindra smärta och förbättra din övergripande hälsa.

Beloppet och vilka aktiviteter som täcks varierar mellan arbetsgivare, så det är klokt att kontakta din personalavdelning eller ansvarig för friskvårdsbidraget för att ta reda på vad som gäller för dig. Ta också reda på dina möjligheter att boka massage med hjälp av ditt friskvårdsbidrag. Kontakta sedan oss på DoctorFilip.

Undvik aromamassage i följande fall

Även om aromamassage har många fördelar och kan vara säkert för de flesta, finns det vissa personer som bör undvika att göra aromamassage eller använda vissa typer av eteriska oljor. Här är några grupper av människor som bör vara försiktiga med aromamassage:

Gravida kvinnor bör vara försiktiga med användningen av vissa eteriska oljor under graviditeten eftersom vissa oljor kan ha potentiella effekter på graviditeten. Det är viktigt att rådfråga en kvalificerad massageterapeut eller vårdgivare innan man genomgår aromamassage under graviditeten.

Personer med känslig hud eller allergier kan vara känsliga för vissa eteriska oljor. Det är viktigt att först testa oljorna på en liten yta av huden för att se till att det inte uppstår någon allergisk reaktion.

Personer med hudproblem som exempelvis eksem eller psoriasis bör vara försiktiga med användningen av eteriska oljor då vissa oljor kan irritera huden ytterligare.

Personer med vissa medicinska tillstånd, som hjärtsjukdomar, kärlproblem eller andra allvarliga hälsoproblem, bör vara försiktiga med användningen av vissa eteriska oljor och bör rådfråga sin läkare.

Som alltid är det viktigt att rådfråga en kvalificerad massageterapeut eller hälso- och sjukvårdspersonal om du är osäker på om aromamassage är lämpligt för ditt specifika hälsotillstånd. Har du frågor innan du bokar kan du ringa oss på 0730-711 293 eller om du vill mejlja på info@doctorfilip.se.

DoctorFilip din personliga skönhetsklinik i centrala Halmstad.  Vi har öppet när det passar dig, måndag till lördag. Välkommen till oss på DoctorFilip.

Search