Fantastiska
ögonbryn med
Microblading

Fantastiska ögonbryn med Microblading

Ge dig själv vackra ögonbryn med Microbladinghos Doctor Filip i Halmstad

Ögonbrynen kan se väldigt olika ut för många personer. Vissa spenderar mycket tid framför spegeln för att få dem fylliga eller för att få fram en önskad form. Får även du ofta stå och fylla i dina ögonbryn? Spara istället tid och få fantastiska ögonbryn med microblading. Microblading är en metod som effektivt ger dig perfekta ögonbryn – något som vi på Doctor Filip hjälper dig med.

Kostnadsfri konsultation

Innan din behandling vill vi gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Tillsammans med din behandlare pratar ni om dina förväntningar, förutsättningar och önskemål. Vi går även igenom behandlingen så att du kan känna dig helt trygg.

Välkommen till oss på DoctorFilip!

Snabbfakta om Microblading

Pris från 4.500 kr
  •  
  • Behandlingstid: 45-120 minuter
  • Hållbarhet: 12-24 månader
Behandlare

Innan din behandling

Det finns några saker att tänka på innan vi kan utföra din behandling. Var frisk när du besöker oss och även din hy måste må bra – det vill säga inga pågående infektioner. Tänk på att inte vaxa eller plocka ögonbrynen en vecka innan din behandling.

Tyvärr kan vi inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Fylliga ögonbryn med vacker form

Microblading är inte en form av tatuering som ligger ytligt, utan istället appliceras detta på ytan av huden. Metoden är inte heller permanent och håller i ungefär 18 månader. Behandlingen innebär att våra behandlare använder sig av ett verktyg som påminner om en penna. Innan vi startar behandlingen lägger vi på ett lager bedövande salva. Verktyget har ungefär 10-20 väldigt fina nålar som inte går igenom huden utan istället skrapar på ytan. De små fina nålarna implanterar mindre fjäderliknande hårstrån. Därefter läggs ett lager med pigment som passar din hudton, innan det tvättas av efter cirka 5 minuter. Detta skapar realistiska, fylliga och fint formade ögonbryn.

behandling svamp

Långvarigt resultat

Resultatet kommer att synas direkt efter att vi utfört behandlingen. Dina ögonbryn kommer att se mer symmetriska ut samtidigt som de har en form och färg som passar ditt ansikte. Oftast kan du märka av en viss rodnad och svullnad efteråt, men detta försvinner inom några dagar. Resultatet är inte permanent men långvarigt och håller i ungefär 18 månader.

skönhetsexperter

Efter din behandling

Vi rekommenderar att du rengör dina ögonbryn varje morgon och kväll i ungefär en vecka efter behandlingen. Torka ansiktet försiktigt efteråt. Det kan även vara bra att stryka på lite kokosolja efter varje rengöring. Använd inte heller smink den första tiden efter och undvik hård träning eller bastubad.

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

Konsultation
bokning

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Våra Google recensioner

DoctorFilip
5.0
Baserat på 23 recensioner
powered by Google
lejla dolovaclejla dolovac
12:49 14 Nov 22
Jag gjorde fillers i min näsa hos Ioana och jag kan inte vara mer än nöjd! Hon visste vad hon gjorde, hon va kunnig och självsäker och resultatet var över förväntan! Hon gav mig också sin ärliga åsikt om andra frågor jag hade gällande fillers och detta uppskattade jag jätte mycket. Jag har gjort andra behandlingar på denna kliniken och finns ingen annan jag litar mer på än dom när det gäller skönhet :). Rekommenderar stort!!
Ida simónIda simón
16:47 07 Nov 22
Ett trevligt bemötande ifrån samtliga i personalen hos Doctorfilip men ett särskilt stort tack och en extra stor eloge vill jag dock rikta till behandlaren Sandra. Hon är både ärlig, konkret, lyhörd och ödmjuk men med en rak och tydlig kommunikation. Sandra är väldigt skicklig och har en precision och estetisk känsla som inte går att gå miste om! Jag är imponerad och det är något jag inte blir så enkelt. Varit och fyllt läppar på andra ställen tidigare men sedan jag träffade Sandra och insåg hur oerhört proffsig och lyhörd hon är så kommer jag inte gå till någon annan⭐️
Lejla DolovacLejla Dolovac
20:16 21 Oct 22
Gjorde micro blading(Phil-Brown) hos Deniza och blev jätte nöjd! Hon har verkligen ett öga för detaljer och är väldigt mjuk i händerna vilket får en att slappna av.Sedan så gjorde jag även ansiktsbehandling hos henne vilket jag blev extremt nöjd med resultat av och detta kommer jag fortsätta göra hos henne!Rekommenderar stort att gå hit och hos Deniza , alltid professionella och man möts alltid av ett leende av dom när man kommer in.
Ida AnderssonIda Andersson
12:15 15 Oct 22
Verkligen snabb återkoppling med, kostnadsfri, konsultation och sedan tid för behandling. Har varit tillmötesgående vid all kontakt, både inför, under och efter behandling. Sandra är trevlig, proffsig och kommer med förslag så man alltid lämnar med ett leende på läpparna. Väldigt nöjd med allt från bemötande till resultat. Sandra är den enda jag återgår till och det säger en del om hur nöjd jag är! Rekommenderas varmt!
Linda AxelssonLinda Axelsson
06:32 06 Oct 22
Gjort fillers hos Sandra länge nu och hon är magi!!! ⭐️ Jag älskar mina läppar 👄 De är så naturliga och fina . Rekommenderar verkligen ! Testat många andra behandlare men kommer aldrig gå någon annanstans igen .
Jovana JovanovicJovana Jovanovic
20:32 26 Sep 22
Supernöjd!!! Det var första gången att jag gjorde läpparna hos DoctorFilip efter jag gjorde på en annan klinik och de förstörde mina läppar. Fillers var på ytan av läpparna så att man kunde se klumpar. Vi har tagit bort dem och lagt lite mer fillers och läpparna blev exakt som jag ville ha. Jag kommer alltid komma tillbaka till DoctorFilip. Rekomenderar varmt!
Elin LyngfeltElin Lyngfelt
10:02 24 Sep 22
Sååå nöjd varje gång jag varit där , både under besöket och efter med själva resultatet. Gjort både läppar och tear tough och vilket blev kanon. Testat många andra ställen som tyvärr förstört mina läppar så kommer alltid fortsätta komma tillbaka.
Ella BrahimiElla Brahimi
13:34 09 Sep 22
Har varit och fått botox, 3 områden , runt ansiktet och är sååå nöjd med min behandling. Speciellt Sandra! Otroligt duktig, bra bemötande och de gör allt annat än snålar med botoxen.Man känner sig väl omhändertagen som kund och Sandra gör allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.Min nya favorit klinik!!! Kan starkt rekommendera och går ni till Sandra kommer ni inte ångra er!!!
Hanna SjunnessonHanna Sjunnesson
11:43 08 Sep 22
Alltid trevlig, kunnig personal och bra service. Aldrig gått missnöjd därifrån och skulle man ha några små "synpunkter" så åtgärdar de alltid detta direkt.
Louise björnkvistLouise björnkvist
16:36 03 Sep 22
Fantastiskt bemötande och välutbildad personal. Kan varmt rekommendera Sandra som jag utfört både fillers och botox hos under flera år.
Alice NilssonAlice Nilsson
17:49 21 Aug 22
Var hos Sandra som jag varit hos i många år och gjorde fillers i läppar, haka och käkben, är alltid lika nöjd. Världens bästa behandlare!
Viktoria AnderssonViktoria Andersson
13:32 20 Aug 22
Varit på många kliniker runt om i Sverige men denna är den bästa! Underbar och välutbildad personal som gör att man känner att man är i trygga händer…Har utfört både botox, fillers och ansiktsbehandlingar här och personalen/tjejerna har levererat varje gång. Äntligen hittat ett ställe jag kommer vara trogen kund hos 🙂
therese thruetherese thrue
16:07 17 Aug 22
Kunnig utbildad personal och ett härligt ödmjukt gäng.Kommer aldrig byta klinik.
Alex VAlex V
09:34 15 Aug 22
Sandra fick mig att känna sig välkomnad,väl informerad och verkligen trygg. Resultatet blev toppen och jag definitivt rekommenderar att besöka salongen för de som är intresserade av behandling.
js_loader

Räntefri delbetalning

Vi på DoctorFilip erbjuder dig möjligheten att dela upp din betalning för din behandling eller dina behandlingar. Önskar du ansöka om hela beloppet kan du naturligtvis göra det också. Du väljer själv. Vi samarbetar med SVEA Ekonomi som erbjuder räntefri avbetalning i upp till 24 månader.

delbetalning
Search