Fillersbehandlingar hos DoctorFilip i Halmstad

Ansikts- och hudföryngring Halmstad

Känner du dig trött på dina rynkor? Eller vill du få fylligare läppar eller kanske bara önskar dig mer lyster? Detta gör du enkelt med fillers och får samtidigt ett naturligt resultat. Behandlingen innebär att vi injicerar ett valt område med fillers för att fylla ut. På så vis kan vi bland annat ge dig fylligare läppar, reducera rynkor eller exempelvis skapa en mer markerad haka. Självklart kan vi även behandla olika typer av ärr och akne.

Behandlingsområden

Främst används fillers för ansikte, hals samt händer och här brukar vi släta ut eller återskapa volym. I ansiktet kan vi bland annat behandla:

  • Kind
  • Näsa
  • Kindben
  • Käklinje
  • Haka
  • Läppar
  • Ärr
  • Akne

För att du ska få ett så bra resultat som möjligt rekommenderar vi gärna kompletterande behandlingar till dig.

Fillers med hyaluronsyra

Hyaluronsyra förekommer naturligt i vår kropp och binder vatten i huden, därför är detta utmärkt att injicera för att ge din hud extra mycket spänst och fukt på ett naturligt sätt. Skillnaden mellan de olika fillers vi erbjuder är mängden BDDE, det vill säga ett ämne som används för att sakta ner nedbrytningen av hyaluronsyra.

Läppförstoring

Läs mer

Tear through

Läs mer

Nasolabialveck

Läs mer

Skinbooster

Läs mer

Så går en fillerbehandling till

Vi startar alltid en behandling med en personlig konsultation. Du får då träffa en av våra injektionsexperter där ni går igenom behandlingen, dina önskemål och förväntningar.

Behandlingen tar därefter mellan 15-45 minuter beroende på vad och hur mycket som ska behandlas. Vi använder ofta en trubbig kanyl eftersom den minskar uppkomsten av blåmärken och svullnader. Behandlingen brukar inte göra ont och oftast är en bedövning inte nödvändig men självklart går det att få om du önskar det.

Våra behandlingar

Kindben

Läs mer

Tear Trough

Läs mer

Vilka biverkningar är vanliga?

De vanligaste biverkningar som man kan uppleva är svullnad, rodnad och öm hy. Det kan ibland spänna lite kring injektionsområdet, men detta brukar försvinna efter några dagar. Skulle något oroa dig är du alltid välkommen att kontakta oss.

Tinningar

Läs mer

Tinningar

Läs mer

Övriga fillers

Läs mer

Produkter med hög kvalité

Din hud är viktig för oss och därför använder vi oss alltid av fillers av högsta kvalité som är både säkra och ger ett fint resultat. Vi använder oss av fillers med hyaluronsyra, Radiesse och Profhilo som används beroende på typen av din behandling.

fillers tear through

Innan din behandling

Vi vill gärna att du undviker blodförtunnande läkemedel innan din behandling hos oss och att du inte har några hudutslag. Du bör även undvika att röra vid området som vi har behandlat, intensiv träning, bastubad eller stora mängder alkohol. Tyvärr kan vi inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Unna dig lite lyx

Vi på DoctorFilip vill hjälpa dig till en lyxig stund som ger långvariga resultat. Våra hudterapeuter och injektionsexperter erbjuder behandlingar som är skräddarsydda just för dig och dina behov.

Varmt välkommen att boka din första kostnadsfria konsultation hos oss!

produkter
Konsultation

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning
Search