fillers

Fillers näsa Halmstad Stockholm

Få en mer symmetrisk näsa med fillers

Nu kan du lätt få en symmetrisk näsa tack vare fillers! Vi kan korrigera din näsa utan ingrepp, och lösningen är hyaluronbaserade fillers. Vill du till exempel ha en smalare näsa, bli kvitt en knöl eller sluttande nästipp? Detta är enkelt åtgärdat med en behandling hos oss på DoctorFilip.

Kostnadsfri konsultation

Innan du får komma på en behandling med filler näsa hos oss på DoctorFilip så vill vi gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Här får du, tillsammans med en behandlare, gå igenom dina förväntningar, förutsättningar och önskemål. Vi går även igenom hur behandlingen går till så att du kan känna dig trygg. Självklart är alla våra behandlare legitimerade läkare, sjuksköterskor och tandläkare.

Snabbfakta om fillers näsa

Pris från 3.600 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader
markering ansikte

Innan behandlingen med fillers näsa

Vi vill att du som besöker oss är frisk utan hudutslag och att du inte använder blodförtunnande läkemedel. Tyvärr kan vi inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Hur går behandlingen till?

Innan behandlingen börjar kan du få bedövningssalva på näsan. Därefter använder vi en trubbig kanyl för att injicera fillern eftersom denna typ av nål minskar risken för blåmärken. För att få fram det bästa resultatet injicerar vi lite filler under flera tillfällen så att vi långsamt bygger upp näsans nya form. 

Vi kommer självklart att ge dig instruktioner för hur du ska sköta din eftervård. Detta är för att du ska få ett fint resultat som håller länge.

fillers näsa
fillers näsa

Ett symmetriskt resultat

Resultatet kommer att synas direkt efter din behandling med hyaluronbaserad filler och i vissa fall kan du behöva fler än en behandling. Du kommer att få en symmetrisk näsa som du kan känna dig nöjd med.

Näsan kan upplevas som lite svullen efteråt och mindre blåmärken samt rodnad kan synas, men detta brukar försvinna efter några dagar. En fillerbehandling håller i ungefär 6-12 månader, eftersom det bryts ner långsammare i näsan, men om du gör upprepade behandlingar kan resultatet hålla 18-24 månader.

Efter behandling av fillers näsa

Det finns några viktiga saker att tänk på efter din behandling. Vi rekommenderar att du undviker att bastubada, träna hårt och dricka stora mängder alkohol inom den första veckan.

Före- och efterbilder fillers näsa

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden före behandling mot resultatet efter.

näsa före näsa efter
fillers näsa före fillers näsa efter

Se video med fillers näsa

Vid behandling av fillers näsa använder vi en trubbig kanyl för att injicera fillern då denna typ av nål minskar risken för blåmärken.

Fördelar med behandling med fillers i näsan

Fillerbehandling av näsa kan användas för att förbättra utseendet på näsan utan att du behöver genomgå en operation. Fördelar med fillerbehandling av näsa är att det är en snabb och smärtfri procedur som ger omedelbara resultat.  Ingen återhämtningsperiod och framförallt att det är mindre kostsamt än en näsplastik. Filler kan användas för att räta ut ojämnheter, höja näsryggen eller korrigera en sned näsa.

Andra fördelar med fillerbehandling av näsa är att det ger en naturlig och mjuk förbättring av näsans utseende. Filler är också tillfälliga och kan enkelt justeras eller tas bort om du inte är nöjd med resultatet.

fillers

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

behandlare

Vad våra kunder säger om oss

sandra andersson
2023
Har gått hos till Sandra hos Doctor Filip flera gånger nu och måste säga att jag är så nöjd. Så professionell och kunnig, lugn och så lyhörd vad man vill ha och tänker. Innan jag började hos Doctor Filip så hörde jag mig för hos vänner och bekanta och det var enbart positivt jag hörde om Doctor Filip. Är supernöjd och rekommenderar starkt!
Sofie Farnestam
sandra andersson
2022
Jag har gått hos Sandra i flera år och skulle aldrig byta ut min fillerbehandlare. Väldigt mån om sina kunder och tillgodoser sina kunders önskemål. Väldigt pedagogisk och ser även till att kunden känner sig trygg i hennes händer. Överlag så har DoctorFilip i Halmstad en väldigt trevlig personal! Personalen är väldigt positiva, goa och härliga! Jag rekommenderar dessa underbara behandlare till er alla där ute som söker efter en bra behandlare. Ni hittar en bra behandlare i Halmstad.
Elhana Tokovic
certifierade behandlare
2021
Ioana och Deniza. vilka professionella skönhetsbehandlare. Känner mig alltid så trygg här och blir så vänligt bemött. Dom är lyhörda, kompetenta, trevliga och professionella. Gör allt här och mig alltid så viktig och fin när jag går härifrån. Rekommenderar starkt till alla. Kom hit och känn er vackra.
Arijana Suljovic
Search