Dermapen

Dermapen Halmstad

Dermapen Halmstad

Önskar du dig en spänstigare hud?

Dermapen är både en effektiv och säker metod som används för att minska ärr efter akne, upphöjda ärr eller behandla förstorade porer. Detta är en metod som är perfekt för dig som vill föryngra din hud och slippa tråkiga ojämnheter! Behandlingen stimulerar hudens kollagenproduktion via microneedling genom att föra in aktiva ämnen ner på djupet, vilket tar bort ojämnheter i huden. Självklart kan en behandling även hjälpa dig som vill minska fina linjer och rynkor. Resultat är en hud med mer lyster och spänst!

Snabbfakta om Dermapen

Pris från 1.995 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 4-12 månader
Dermapen

Hur går behandlingen till?

En Dermapen är ett verktyg med 16 sterila engångsnålar som förs över ytan på huden som ska behandlas, vilket oftast är ansikte men kan även vara axlar eller hals. Metoden är väldigt säker tack vare de sterila nålarna som används. Själva behandlingen tar ungefär mellan 30 minuter upp till 1 timme och känns ytterst lite, men kan kännas lite mer vid ärrbildning. Behandlingen avslutas med en härligt svalkande hudkräm.

Att tänka på innan en behandling med Dermapen

Vi vill att du tänker på ett par saker innan du gör din behandling hos oss, så att du får det bästa möjliga resultatet och blir nöjd. En vecka innan din behandling så är det viktigt att inte använda brun-utan-sol produkter. Du får heller inte ha en pågående herpes-infektion eller annan infektion samt hudcancer. Vi ser fram emot att få träffa dig!

konsultation

Efter behandlingen

Huden kan vara lite svullen och röd i ungefär en till två dagar dagar efter behandlingen och det rekommenderas att du inte rör vid huden alltför mycket under den här tiden. Om behandlingen krävt nålar som gått djupare så kan svullnaden hålla sig kvar i ungefär en vecka. Vi rekommenderar att du undviker att bada bastu, träna, tvättar ansiktet med rengöring eller använda smink till efter minst 1 dag efter avslutad behandling. För att minska bakterie- och infektionsrisk är det bra att sova på rena örngott. Det är även viktigt att du undviker botox eller fillers två veckor efter då huden är extra känslig. Huden kan även flagna några dagar efter men detta är helt normalt.

Hur länge håller effekten i sig?

Det fantastiska med behandlingen är att ett resultat brukar synas redan efter första behandlingen, men normalt så brukar de mer varaktiga resultaten visa sig efter tre till sex behandlingar. För bästa resultat och optimal effekt rekommenderar vi att du använder speciella hudvårdsprodukter efter behandlingen.

bokning

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Se video med Dermapenbehandling

Dermapen är ett elektriskt verktyg som använder 16 sterila engångsnålar. ”Pennan” förs sakta och försiktigt över den yta som ska behandlas, till exempel ansikte. Vissa väljer även att behandla axlar och hals med Dermapen.

Search