Dermapen

Dermapen 4 Halmstad, Stockholm

Önskar du dig en spänstigare hud?

Dermapenbehandling är en typ av mikroneedling som används för att förbättra hudens utseende och struktur. Metoden innebär att en pennliknande enhet används med mikronålar som försiktigt penetrerar huden. Genom att skapa små sår stimuleras kroppen att producera mer kollagen och elastin, vilket resulterar i förbättrad hudkvalitet.

Behandlingen är effektiv för att ta itu med olika hudproblem, inklusive rynkor, åldersfläckar, solskador, acneärr, pigmentering och streckmärken. Den är särskilt lämplig för personer med känslig hud eller som känner sig osäkra inför kirurgiska ingrepp.

Snabbfakta om Dermapen 4 - Halmstad och Stockholm

Pris från 1.995 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 4-12 månader
Dermapen

Hur går behandlingen till?

En Dermapen är ett verktyg med 16 sterila engångsnålar som förs över ytan på huden som ska behandlas, vilket oftast är ansikte men kan även vara axlar eller hals. Metoden är väldigt säker tack vare de sterila nålarna som används. Själva behandlingen tar ungefär mellan 30 minuter upp till 1 timme och känns ytterst lite, men kan kännas lite mer vid ärrbildning. Behandlingen avslutas med en härligt svalkande hudkräm. 

Att tänka på innan en behandling med Dermapen 4

Vi vill att du tänker på ett par saker innan du gör din behandling hos oss, så att du får det bästa möjliga resultatet och blir nöjd. En vecka innan din behandling så är det viktigt att inte använda brun-utan-sol produkter. Du får heller inte ha en pågående herpes-infektion eller annan infektion samt hudcancer. Vi ser fram emot att få träffa dig!

konsultation

Efter behandlingen

Huden kan vara lite svullen och röd i ungefär en till två dagar dagar efter behandlingen och det rekommenderas att du inte rör vid huden alltför mycket under den här tiden. Om behandlingen krävt nålar som gått djupare så kan svullnaden hålla sig kvar i ungefär en vecka. Vi rekommenderar att du undviker att bada bastu, träna, tvättar ansiktet med rengöring eller använda smink till efter minst 1 dag efter avslutad behandling. För att minska bakterie- och infektionsrisk är det bra att sova på rena örngott. Det är även viktigt att du undviker injektionsbehandlingar som fillers eller muskelavslappnande läkemedel två veckor efter då huden är extra känslig. Huden kan även flagna några dagar efter men detta är helt normalt.

Före- och efterbilder Dermapen 4

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden före behandling mot resultatet efter.

dermapen före dermapen efter

Hur länge håller effekten i sig?

Resultatet av hudförbättring kan märkas redan dagen efter behandlingen. Det är normalt att uppleva mild rodnad och ömhet i huden efteråt, men dessa symtom försvinner vanligtvis inom några dagar. För att uppnå mer långvariga resultat rekommenderas flera behandlingar, vanligtvis 3-6 sessioner med intervall på 2-8 veckor, beroende på syftet med behandlingen. Antalet behandlingar och det slutgiltiga resultatet varierar beroende på individens hud. För en skräddarsydd plan rekommenderar vi att du bokar en konsultation.

bokning

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på DoctorFilip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Se video med Dermapenbehandling

Dermapen är ett elektriskt verktyg som använder 16 sterila engångsnålar. ”Pennan” förs sakta och försiktigt över den yta som ska behandlas, till exempel ansikte. Vissa väljer även att behandla axlar och hals med Dermapen.

Search