Radiesse

Doctor Filip i Halmstad hjälper dig boosta ditt kollagen för en fastare hud med Radiessebehandling för kollagenstimulering

Kollagenstimulering hjälper dig boosta för en fastare hud med Radiesse-behandling

Ge ditt ansikte en hudförnyelse

Önskar du stimulera hudförnyelse? Har du hört talas om att kollagen kan gör huden fastare och yngre? Hud som tappar sin spänst, eller som blir strukturellt försvagad, i ansiktet kommer med åldern. Vi på Doctor Filip har lösningen som hjälper dig återställa spänsten och förnya huden gradvis – tack vare en Radissebehandling för kollagenstimulering.

Vad är Radiessebehandling för kollagenstimulering?

En radiessebehandling för kollagenstimulering hjälper dig förnya huden gradvis. Kroppens naturliga kollagenproduktion avtar när vi blir äldre. Cellerna i vår kropp som producerar kollagen kan inte längre producera det lika effektivt som de en gång gjorde vilket gör att befintliga kollagenet blir fragmenterat och slitet. Kollagenstimulering boostar ditt kollagen och ger dig ett ungdomligt utseende.

Fördelar med Radiessebehandling för kollagenstimulering

Vill du se mätbara förbättringar av linjer, rynkor, acneärr, solskador, hudbristningar och ärrvävnad? En Radiessebehandling för kollagenstimulerande ger inte bara volym utan hjälper även till att skapa nytt kollagen. Denna behandling innehåller ingredienser som stimulerar kroppens naturliga kollagenproduktions-process för att återställa en fast och ungdomlig hud. Genom att stimulera ny kollagenproduktion samt ersätta förlorad ansiktsvolym är kollagenstimulering ett effektivt och långvarigt sätt att föryngra huden.

konsultation

Innan behandlingen

Innan en radiessebehandling för kollagenstimulering genomförs måste du boka en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Du får information av våra legitimerade läkare om produkten och tillsammans gör vi en behandlingsplan där vi går igenom dina förutsättningar, förväntningar och önskemål så att du kan få bästa resultat. Vi kan tyvärr inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Hur går behandlingen till?

Vid en Radiessebehandling för kollagenstimulering injicerar vi en filler djupt ner till benet under huden med tunna små nålstick. Fillern innehåller lokalbedövning och därmed är behandlingen inte smärtsam. Vanliga biverkningar kan vara blåmärken, svullnad, rodnad, utslag, klåda eller missfärgning runt injektionsstället och försvinner inom några dagar. Du ser resultat omedelbart men slutresultatet uppnås cirka fyra veckor efter behandlingstillfället.

Efter din behandling

Radiessebehandling för kollagenstimulering kräver ingen återhämtningstid. Patienter som genomför en behandling kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Undvik att röra det behandlade området, träna hårt eller bastubada inom den närmaste dagarna efter din behandling.

Behandling handduk

Ett resultat med lyster

Det tar vanligtvis cirka två veckor för en Radiessebehandling för kollagenstimulering att få full effekt, och därefter har du en stramare hud med en mer ungdomlig lyster. Effekten är väldigt individuell men i regel håller den i cirka 12-16 månader.

img24

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning

Våra senaste Google recensioner

DoctorFilip
5.0
Baserat på 23 recensioner
powered by Google
lejla dolovaclejla dolovac
12:49 14 Nov 22
Jag gjorde fillers i min näsa hos Ioana och jag kan inte vara mer än nöjd! Hon visste vad hon gjorde, hon va kunnig och självsäker och resultatet var över förväntan! Hon gav mig också sin ärliga åsikt om andra frågor jag hade gällande fillers och detta uppskattade jag jätte mycket. Jag har gjort andra behandlingar på denna kliniken och finns ingen annan jag litar mer på än dom när det gäller skönhet :). Rekommenderar stort!!
Ida simónIda simón
16:47 07 Nov 22
Ett trevligt bemötande ifrån samtliga i personalen hos Doctorfilip men ett särskilt stort tack och en extra stor eloge vill jag dock rikta till behandlaren Sandra. Hon är både ärlig, konkret, lyhörd och ödmjuk men med en rak och tydlig kommunikation. Sandra är väldigt skicklig och har en precision och estetisk känsla som inte går att gå miste om! Jag är imponerad och det är något jag inte blir så enkelt. Varit och fyllt läppar på andra ställen tidigare men sedan jag träffade Sandra och insåg hur oerhört proffsig och lyhörd hon är så kommer jag inte gå till någon annan⭐️
Lejla DolovacLejla Dolovac
20:16 21 Oct 22
Gjorde micro blading(Phil-Brown) hos Deniza och blev jätte nöjd! Hon har verkligen ett öga för detaljer och är väldigt mjuk i händerna vilket får en att slappna av.Sedan så gjorde jag även ansiktsbehandling hos henne vilket jag blev extremt nöjd med resultat av och detta kommer jag fortsätta göra hos henne!Rekommenderar stort att gå hit och hos Deniza , alltid professionella och man möts alltid av ett leende av dom när man kommer in.
Ida AnderssonIda Andersson
12:15 15 Oct 22
Verkligen snabb återkoppling med, kostnadsfri, konsultation och sedan tid för behandling. Har varit tillmötesgående vid all kontakt, både inför, under och efter behandling. Sandra är trevlig, proffsig och kommer med förslag så man alltid lämnar med ett leende på läpparna. Väldigt nöjd med allt från bemötande till resultat. Sandra är den enda jag återgår till och det säger en del om hur nöjd jag är! Rekommenderas varmt!
Linda AxelssonLinda Axelsson
06:32 06 Oct 22
Gjort fillers hos Sandra länge nu och hon är magi!!! ⭐️ Jag älskar mina läppar 👄 De är så naturliga och fina . Rekommenderar verkligen ! Testat många andra behandlare men kommer aldrig gå någon annanstans igen .
Jovana JovanovicJovana Jovanovic
20:32 26 Sep 22
Supernöjd!!! Det var första gången att jag gjorde läpparna hos DoctorFilip efter jag gjorde på en annan klinik och de förstörde mina läppar. Fillers var på ytan av läpparna så att man kunde se klumpar. Vi har tagit bort dem och lagt lite mer fillers och läpparna blev exakt som jag ville ha. Jag kommer alltid komma tillbaka till DoctorFilip. Rekomenderar varmt!
Elin LyngfeltElin Lyngfelt
10:02 24 Sep 22
Sååå nöjd varje gång jag varit där , både under besöket och efter med själva resultatet. Gjort både läppar och tear tough och vilket blev kanon. Testat många andra ställen som tyvärr förstört mina läppar så kommer alltid fortsätta komma tillbaka.
Ella BrahimiElla Brahimi
13:34 09 Sep 22
Har varit och fått botox, 3 områden , runt ansiktet och är sååå nöjd med min behandling. Speciellt Sandra! Otroligt duktig, bra bemötande och de gör allt annat än snålar med botoxen.Man känner sig väl omhändertagen som kund och Sandra gör allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.Min nya favorit klinik!!! Kan starkt rekommendera och går ni till Sandra kommer ni inte ångra er!!!
Hanna SjunnessonHanna Sjunnesson
11:43 08 Sep 22
Alltid trevlig, kunnig personal och bra service. Aldrig gått missnöjd därifrån och skulle man ha några små "synpunkter" så åtgärdar de alltid detta direkt.
Louise björnkvistLouise björnkvist
16:36 03 Sep 22
Fantastiskt bemötande och välutbildad personal. Kan varmt rekommendera Sandra som jag utfört både fillers och botox hos under flera år.
Alice NilssonAlice Nilsson
17:49 21 Aug 22
Var hos Sandra som jag varit hos i många år och gjorde fillers i läppar, haka och käkben, är alltid lika nöjd. Världens bästa behandlare!
Viktoria AnderssonViktoria Andersson
13:32 20 Aug 22
Varit på många kliniker runt om i Sverige men denna är den bästa! Underbar och välutbildad personal som gör att man känner att man är i trygga händer…Har utfört både botox, fillers och ansiktsbehandlingar här och personalen/tjejerna har levererat varje gång. Äntligen hittat ett ställe jag kommer vara trogen kund hos 🙂
therese thruetherese thrue
16:07 17 Aug 22
Kunnig utbildad personal och ett härligt ödmjukt gäng.Kommer aldrig byta klinik.
Alex VAlex V
09:34 15 Aug 22
Sandra fick mig att känna sig välkomnad,väl informerad och verkligen trygg. Resultatet blev toppen och jag definitivt rekommenderar att besöka salongen för de som är intresserade av behandling.
js_loader
Search