Radiesse

Radiesse Halmstad Stockholm

Radiesse
Halmstad
Stockholm

Doctor Filip hjälper dig boosta ditt kollagen för fastare hud med Radiesse

Ge ditt ansikte en hudförnyelse

Önskar du stimulera hudförnyelse? Har du hört talas om att kollagen kan gör huden fastare och yngre? Hud som tappar sin spänst, eller som blir strukturellt försvagad, i ansiktet kommer med åldern. Vi på Doctor Filip har lösningen som hjälper dig återställa spänsten och förnya huden gradvis – tack vare en Radissebehandling för kollagenstimulering.

Vad är Radiessebehandling för kollagenstimulering?

En radiessebehandling för kollagenstimulering hjälper dig förnya huden gradvis. Kroppens naturliga kollagenproduktion avtar när vi blir äldre. Cellerna i vår kropp som producerar kollagen kan inte längre producera det lika effektivt som de en gång gjorde vilket gör att befintliga kollagenet blir fragmenterat och slitet. Kollagenstimulering boostar ditt kollagen och ger dig ett ungdomligt utseende.

Fördelar med Radiessebehandling för kollagenstimulering

Vill du se mätbara förbättringar av linjer, rynkor, acneärr, solskador, hudbristningar och ärrvävnad? En Radiessebehandling för kollagenstimulerande ger inte bara volym utan hjälper även till att skapa nytt kollagen. Denna behandling innehåller ingredienser som stimulerar kroppens naturliga kollagenproduktions-process för att återställa en fast och ungdomlig hud. Genom att stimulera ny kollagenproduktion samt ersätta förlorad ansiktsvolym är kollagenstimulering ett effektivt och långvarigt sätt att föryngra huden.

konsultation

Innan behandlingen

Innan en radiessebehandling för kollagenstimulering genomförs måste du boka en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Du får information av våra legitimerade läkare om produkten och tillsammans gör vi en behandlingsplan där vi går igenom dina förutsättningar, förväntningar och önskemål så att du kan få bästa resultat. Vi kan tyvärr inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Hur går behandlingen till?

Vid en Radiessebehandling för kollagenstimulering injicerar vi en filler djupt ner till benet under huden med tunna små nålstick. Fillern innehåller lokalbedövning och därmed är behandlingen inte smärtsam. Vanliga biverkningar kan vara blåmärken, svullnad, rodnad, utslag, klåda eller missfärgning runt injektionsstället och försvinner inom några dagar. Du ser resultat omedelbart men slutresultatet uppnås cirka fyra veckor efter behandlingstillfället.

Efter din behandling

Radiessebehandling för kollagenstimulering kräver ingen återhämtningstid. Patienter som genomför en behandling kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Undvik att röra det behandlade området, träna hårt eller bastubada närmaste dygnet efter din behandling.

fillers

Ett resultat med lyster

Det tar vanligtvis cirka två veckor för en Radiessebehandling att uppnå  maximal kollagenstimulering. Radiesse kan förbättra hudens struktur och elasticitet genom att stimulera produktionen av kollagen. Det kan göra huden fastare och ge en jämnare textur. 

Kollagenstimuleringen pågår upp till 18 månader. Din livsstil, ämnesomsättning och vikt upp/nedgång är faktorer som kan påverka resultatet.

kontakt reception

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Boka tid för en radiessebehandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning

Google recensioner

DoctorFilip
5.0
Baserat på 71 recensioner
powered by Google
NadjaNadja
08:36 10 May 24
Alltid i goda händer! Så professionella och trevligt bemötande. Ioana är helt fantastisk!
Ulrika LarssonUlrika Larsson
19:19 07 Mar 24
Jag har gjort filler i nasolabialveck några gånger och fått fint resultat varje gång. Jag känner mig alltid i trygga händer. Dr Filip är oerhört professionell och lyhörd. 🌟🌟
JennyJenny
08:36 06 Mar 24
Fantastiska tjejer, allihop! Så duktiga på vad de gör. Kan varmt rekommenderas!
Nilla RöhrNilla Röhr
20:13 20 Feb 24
Hilda johanssonHilda johansson
13:58 12 Feb 24
Jag fick ett proffsigt och vänligt bemötande av Egzona. Jag är supernöjd med mina läppar och vi ses snart igen !
Ida PavljukIda Pavljuk
12:29 28 Jan 24
Extremt väl bemött. De är väldigt professionella och kunniga. De lär sig och engagerar sig snabbt om nya behandlingar så som PRF och PRP och ger alltid tips ifrån kundens behov. Det är en trygg atmosfär och resultaten är fantastiska!
Petra HolmgrenPetra Holmgren
19:36 07 Jan 24
Jättefint bemötande av Pernilla!Supernöjd med behandlingen! Rekommenderar varmt
Linda LindbergLinda Lindberg
20:03 03 Jan 24
Linnea BorgLinnea Borg
17:50 28 Dec 23
Professionellt och omhändertagande bemötande och med ett jättefint och naturligt resultat, fick bra information innan vilken form på läpparna som passar mig och jag kände mig trygg i behandlarens kompetens.
MagnusMagnus
12:48 27 Dec 23
Jag är mitt uppe i en PRP-behandling hos Pernilla och är helnöjd. Man känner sig alltid väl omhändertagen och i trygga händer. Fin lokal, modern utrustning och kunden i centrum. Högsta betyg!
Maria DongasMaria Dongas
10:38 21 Dec 23
Proffsigt, tryggt och trevlig atmosfär!Dessutom alltid nöjd med resultatet!Rekommenderas!
Sara SkoglundSara Skoglund
10:21 21 Dec 23
Jag är alltid supernöjd med resultatet! Pernilla är så himla proffsig, noggrann och trevlig. Rekommenderas varmt!
Sybil KSybil K
15:33 12 Dec 23
Loana är bäst på vad hon gör. Fem stjärnor från mig. So professionella och trevlig personal. ❤️🙏
Cristina DamianCristina Damian
23:07 10 Dec 23
Rekommenderas varmt. Gjorde behandling hos bästa Sandra som jag upplever som väldigt lyhörd, professionell, noggrann och väldigt kunnig, kommer definitivt välja samma klinik framöver.
Linda RosdahlLinda Rosdahl
21:01 27 Nov 23
Sandra är helt fantastisk ❣️Så duktig och lyhörd på hur man vill ha det.Är alltid lika nöjd när jag varit där.Perfekt resultat varje gång !!!
Ida PeterssonIda Petersson
13:34 06 Nov 23
Jag har under flera års tid velat bli av med mina sura mungipor och få mer volym i läpparna, men har varit så rädd för att få ett onaturligt resultat. Tillslut bokade jag en tid hos dr.Filip och fick en tid hos Egzona. Hon lyssnade verkligen till mina önskemål, trollade bort mina sura mungipor och gjorde mina läppar så fina och naturliga. Jag är så tacksam att jag valde dr.Filip och att jag hamnade hos Egzona. Hade inte kunnat få ett bättre resultat som motsvarade mina förväntningar!
Annie EkströmAnnie Ekström
12:15 06 Nov 23
Jag gjorde fillers hos Egzona, hon var så duktig och trevlig.Väldigt fräsch miljö och man kände sig välkommen.
Ida EkströmIda Ekström
11:18 06 Nov 23
Hemtrevlig, lugn, mysig.
Ellen OEllen O
18:43 02 Nov 23
Jag är så nöjd med mina behandlingar som jag gjorde hos Ioana. Otroligt bemötande från alla i personalen och väldigt fin klinik. Jag var nervös innan men det släppte snabbt då Ioana är så professionell, lyhörd, ärlig och tar sin tid att besvara alla frågor. Hon har verkligen estetisk känsla och uppnår önskat resultat på ett naturligt sätt.Här är man i trygga händer vilket är så viktigt. Jag kommer fortsätta att gå hit och jag rekommenderar starkt 🌟
Petra WilhelmssonPetra Wilhelmsson
10:27 01 Nov 23
Trådlyft hos bästa Ioana. Så nöjd! Rekommenderar varmt.
AmelieAmelie
11:01 03 Oct 23
Lyhörd, kompetent och härlig personal. Här känner man sig alltid trygg och väl omhändertagen.
Lisbet HallbergLisbet Hallberg
18:27 25 Sep 23
Väldigt trevlig och proffsig personal.
Izabella StaverIzabella Staver
17:05 12 Sep 23
Sandra är otroligt noggrann och professionell. Här känner man sig trygg och vet att man får bästa bemötandet och resultat. / Väldigt nöjd återkommande kund 😊💖
Nnn BbbNnn Bbb
15:30 11 Sep 23
Pernilla är väldigt noggrann och bra.
AnnikaAnnika
12:53 11 Sep 23
Katja PerssonKatja Persson
11:51 31 Aug 23
Fantastisk bemötande och proffesionellt utförande av behandling.Väl omhändertagande i en fin miljö.
Awaz HamidAwaz Hamid
08:31 30 Aug 23
Väldigt trevliga tjejer som gör sitt bästa jobb. Är supernöjd med behandlingen hos Pernilla. Värt att gå till henne när det behövs❤️
Catrin JanssonCatrin Jansson
04:26 22 Aug 23
Är supernöjd med mina behandlingar! Har gjort tear trough 2 gånger hos Ioana nu och resultatet har hållit längre än förväntat. Då jag känner mig super trygg hos henne åker jag från Göteborg till Halmstad för att jag vet att det blir bra! ❤️
Maria GhaediMaria Ghaedi
20:29 07 Aug 23
Det är en fin och professionell atmosfär hos er, Pernilla är proffsig och duktig och väldigt trevlig. Jag är super nöjd med mina läppar och ni har en trogen kund här framöver. Tack snälla för fint jobb/Maria
Anna HAnna H
14:40 07 Aug 23
Alltid lika nöjd efter ett besök hos Pernilla. Hon är kunnig, trygg och informerar väldigt bra om de olika behandlingarna.
Linnea DLinnea D
12:20 05 Aug 23
Var hos Pernilla för borttagning av filler. Väldigt trevlig, och jag kände mig trygg då hon verkligen tog sig tid att lyssna på mig och mina önskemål, samt diskutera med mig om hur vi ska gå tillväga för bäst resultat. Jag upplevde henne som väldigt noggrann och ser framemot att gå tillbaka och fixa mina läppar. Tack Pernilla!
Josephine BarnabyJosephine Barnaby
19:20 24 Jul 23
Helt fantastiskt fint och personligt bemötande av Pernilla. Lyhörd, noggrann, empatisk och otroligt professionell.
Samea RimSamea Rim
13:44 04 Jul 23
Har gått hos både Ioana och Sandra. Dem är så noggranna, lyhörda och har världens finaste bemötande. Man känner verkligen att man är i trygga händer och man blir alltid så fint omhändertagen. Bästa beautykliniken i stan. Tack!
Abir KadanAbir Kadan
08:09 26 Jun 23
Har gått hos Ioana Filip i många och och kan rekommendera kliniken starkt . Jag har varit super nöjd varje gång och fått ett super bra bemötande. Man är verkligen i trygga händer 🙏🏻
Sofie FarnestamSofie Farnestam
13:21 16 Jun 23
Har gått hos till Sandra hos Doctor Filip flera gånger nu och måste säga att jag är så nöjd. Så professionell och kunnig, lugn och så lyhörd vad man vill ha och tänker.Innan jag började hos Doctor Filip så hörde jag mig för hos vänner och bekanta och det var enbart positivt jag hörde om Doctor Filip. Är supernöjd och rekommenderar starkt!
Thao-Lin TranThao-Lin Tran
20:47 01 Jun 23
Doctor Filip är stans bästa cosmetic specialist! Om ni letar efter en bra och kunnig aesthetician, look no further, då har ni hittat rätt! Rekommenderar starkt! Hon är fantastisk bra i hennes jobb och är supertrevlig. Har alltid varit supernöjd med mina behandlingar! Vad väntar ni på? Boka! :)Och Deniza är en jätteduktig beautician, så kunnig och tänker verkligen på kundens önskan.Alla som jobbar där är mycket trevliga, brabemötande, jättebra customer service och framför allt professionella.
Mikaela KarlssonMikaela Karlsson
15:11 31 May 23
Jag är så nöjd med min behandling hos er på DoctorFilip i Halmstad. Från konsultationen till behandling och sedan återbesöket så har jag känt mig trygg och fått ett väldigt bra bemötande. Min behandling gjorde jag hos Sandra. Kommer absolut att komma tillbaka och rekommenderar er varmt!
Linnea DahlhielmLinnea Dahlhielm
11:20 21 May 23
Sandra är så proffsig och flexibel då jagflyttat från Halmstad och bor i Göteborg och har det svårare med tider. Jag känner mig alltid trygg under behandlingen då Sandra är lugn och lätt på handen. Jag rekommenderar att boka en behandling hos Sandra 🤍🖤
Terese LjungbladTerese Ljungblad
23:42 15 Apr 23
Var hos Dr Filip idag för första gången och träffade Sandra som utförde botoxbehandling samt fillers kindben.Upplevde Sandra mycket noggrann och kunnig med ett härligt bemötande och omhändertagande.Kände mig helt avslappnad, trygg och säker med henne. Det gjorde inte alls ont. Faktiskt somnade jag till några minuter mitt i kindbensbehandlingen.Kommer absolut att stanna kvar på denna klinik 💕Stort Tack Sandra!
lina Simonlina Simon
10:21 31 Jan 23
Alltid så himla nöjd när jag varit hos DoctorFilip. Otroligt professionell och trevlig personal som verkligen får sina kunder att känna sig bekväma och trygga.Har gjort mina behandlingar hos Sandra som är otroligt duktig på sitt arbete och levererar ett naturligt och fint resultat.Rekommenderar alla som är intresserade av en behandling att åtminstone gå på en konsultation!
lejla dolovaclejla dolovac
12:49 14 Nov 22
Jag gjorde fillers i min näsa hos Ioana och jag kan inte vara mer än nöjd! Hon visste vad hon gjorde, hon va kunnig och självsäker och resultatet var över förväntan! Hon gav mig också sin ärliga åsikt om andra frågor jag hade gällande fillers och detta uppskattade jag jätte mycket. Jag har gjort andra behandlingar på denna kliniken och finns ingen annan jag litar mer på än dom när det gäller skönhet :). Rekommenderar stort!!
Ida simónIda simón
16:47 07 Nov 22
Ett trevligt bemötande ifrån samtliga i personalen hos Doctorfilip men ett särskilt stort tack och en extra stor eloge vill jag dock rikta till behandlaren Sandra. Hon är både ärlig, konkret, lyhörd och ödmjuk men med en rak och tydlig kommunikation. Sandra är väldigt skicklig och har en precision och estetisk känsla som inte går att gå miste om! Jag är imponerad och det är något jag inte blir så enkelt. Varit och fyllt läppar på andra ställen tidigare men sedan jag träffade Sandra och insåg hur oerhört proffsig och lyhörd hon är så kommer jag inte gå till någon annan⭐️
Wilma SennebergWilma Senneberg
13:56 04 Nov 22
Professionell utfört. Väldigt mån om en, man känner sig alltid trygg. Alltid supertrevligt bemötande och har aldrig varit några besvär med varken bokningar, betalningar eller besök. Rekommenderar starkt!
Lejla DolovacLejla Dolovac
20:16 21 Oct 22
Gjorde micro blading(Phil-Brown) hos Deniza och blev jätte nöjd! Hon har verkligen ett öga för detaljer och är väldigt mjuk i händerna vilket får en att slappna av.Sedan så gjorde jag även ansiktsbehandling hos henne vilket jag blev extremt nöjd med resultat av och detta kommer jag fortsätta göra hos henne!Rekommenderar stort att gå hit och hos Deniza , alltid professionella och man möts alltid av ett leende av dom när man kommer in.
Ida AnderssonIda Andersson
12:15 15 Oct 22
Verkligen snabb återkoppling med, kostnadsfri, konsultation och sedan tid för behandling. Har varit tillmötesgående vid all kontakt, både inför, under och efter behandling. Sandra är trevlig, proffsig och kommer med förslag så man alltid lämnar med ett leende på läpparna. Väldigt nöjd med allt från bemötande till resultat. Sandra är den enda jag återgår till och det säger en del om hur nöjd jag är! Rekommenderas varmt!
Linda AxelssonLinda Axelsson
06:32 06 Oct 22
Gjort fillers hos Sandra länge nu och hon är magi!!! ⭐️ Jag älskar mina läppar 👄 De är så naturliga och fina . Rekommenderar verkligen ! Testat många andra behandlare men kommer aldrig gå någon annanstans igen .
Jovana JovanovicJovana Jovanovic
20:32 26 Sep 22
Supernöjd!!! Det var första gången att jag gjorde läpparna hos DoctorFilip efter jag gjorde på en annan klinik och de förstörde mina läppar. Fillers var på ytan av läpparna så att man kunde se klumpar. Vi har tagit bort dem och lagt lite mer fillers och läpparna blev exakt som jag ville ha. Jag kommer alltid komma tillbaka till DoctorFilip. Rekomenderar varmt!
Elin LyngfeltElin Lyngfelt
10:02 24 Sep 22
Sååå nöjd varje gång jag varit där , både under besöket och efter med själva resultatet. Gjort både läppar och tear tough och vilket blev kanon. Testat många andra ställen som tyvärr förstört mina läppar så kommer alltid fortsätta komma tillbaka.
Ella BrahimiElla Brahimi
13:34 09 Sep 22
Har varit och fått botox, 3 områden , runt ansiktet och är sååå nöjd med min behandling. Speciellt Sandra! Otroligt duktig, bra bemötande och de gör allt annat än snålar med botoxen.Man känner sig väl omhändertagen som kund och Sandra gör allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.Min nya favorit klinik!!! Kan starkt rekommendera och går ni till Sandra kommer ni inte ångra er!!!
Hanna SjunnessonHanna Sjunnesson
11:43 08 Sep 22
Alltid trevlig, kunnig personal och bra service. Aldrig gått missnöjd därifrån och skulle man ha några små "synpunkter" så åtgärdar de alltid detta direkt.
Louise björnkvistLouise björnkvist
16:36 03 Sep 22
Fantastiskt bemötande och välutbildad personal. Kan varmt rekommendera Sandra som jag utfört både fillers och botox hos under flera år.
Alice NilssonAlice Nilsson
17:49 21 Aug 22
Var hos Sandra som jag varit hos i många år och gjorde fillers i läppar, haka och käkben, är alltid lika nöjd. Världens bästa behandlare!
Viktoria AnderssonViktoria Andersson
13:32 20 Aug 22
Varit på många kliniker runt om i Sverige men denna är den bästa! Underbar och välutbildad personal som gör att man känner att man är i trygga händer…Har utfört både botox, fillers och ansiktsbehandlingar här och personalen/tjejerna har levererat varje gång. Äntligen hittat ett ställe jag kommer vara trogen kund hos 🙂
therese thruetherese thrue
16:07 17 Aug 22
Kunnig utbildad personal och ett härligt ödmjukt gäng.Kommer aldrig byta klinik.
Alex VAlex V
09:34 15 Aug 22
Sandra fick mig att känna sig välkomnad,väl informerad och verkligen trygg. Resultatet blev toppen och jag definitivt rekommenderar att besöka salongen för de som är intresserade av behandling.
js_loader
Search