fillers panna

Fillers panna Halmstad Stockholm

Det är enkelt att få en vacker och slät panna

Med åren förlorar vår hud sin elasticitet och sina återfuktande egenskaper vilket är helt normalt. Detta drabbar även pannan och en vanlig detalj som många känner till är den välkända bekymmersrynkan. Det är även vanligt med andra veck och rynkor i pannan på grund av sol, stress, rökning och andra faktorer. Trots att det är oundvikligt kan det kännas tråkigt. Som tur är har vi lösningen på problemet – tack vare fillers för pannan.

Kostnadsfri konsultation

Innan din behandling vill vi gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Tillsammans med din behandlare pratar ni om dina förväntningar, förutsättningar och önskemål. Vi går även igenom behandlingen så att du kan känna dig helt trygg inför din behandling med fillers.

Välkommen till oss på DoctorFilip!

Snabbfakta om fillersbehandling av panna

Pris från 3.100 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader
konsultation

Innan din fillerbehandling

Det finns några saker att tänka på innan vi kan utföra din behandling. Var frisk när du besöker oss och även din hy måste må bra – det vill säga inga pågående infektioner eller sjukdomskänsla i kroppen. Tänk på att inte använda blodförtunnande läkemedel innan du kommer till oss.

Tyvärr kan vi inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Ett enkelt sätt att reducera rynkor

Behandlingen går fort och ska inte göra ont eftersom de fillers vi använder har ett bedövningsmedel inbyggt, men om du vill så kan vi även lägga på en bedövande salva innan. Därefter injicerar våra behandlare dig, i den underliggande muskulatur i ditt ansikte, med en väldigt tunn nål i det område som vi ska behandla. Ämnet som injiceras heter Botulinum A och är ett ämne som temporärt reducerar rynkor och fina linjer.
Behandling
behandling

Slät panna blir resultatet

Det är vanligt att se ett resultat efter några dagar och därefter håller det i sig i ungefär fyra månader. Oftast kan området omkring vara lite svullet, rött och man kan få mindre blåmärken. Däremot försvinner detta oftast inom några dagar! Vi rekommenderar en påfyllnadsbehandling efter ungefär fyra månader för ett mer hållbart och bättre resultat. Efter behandlingen kan du njuta av en slät panna som kommer att få dig att se både piggare och yngre ut.

Efter din behandling

Att tänka på efter din behandling är att du inte bör massera området som vi har behandlat. Var även försiktig med att utsätta din hud för kyla och hög värme fram tills att svullnaden har försvunnit.
Konsultation

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

Vad våra kunder säger om oss

medarbetare doctorfilip
2023
Har gått hos till Sandra hos Doctor Filip flera gånger nu och måste säga att jag är så nöjd. Så professionell och kunnig, lugn och så lyhörd vad man vill ha och tänker. Innan jag började hos Doctor Filip så hörde jag mig för hos vänner och bekanta och det var enbart positivt jag hörde om Doctor Filip. Är supernöjd och rekommenderar starkt!
Sofie Farnestam
sandra andersson
2022
Jag har gått hos Sandra i flera år och skulle aldrig byta ut min fillerbehandlare. Väldigt mån om sina kunder och tillgodoser sina kunders önskemål. Väldigt pedagogisk och ser även till att kunden känner sig trygg i hennes händer. Överlag så har DoctorFilip i Halmstad en väldigt trevlig personal! Personalen är väldigt positiva, goa och härliga! Jag rekommenderar dessa underbara behandlare till er alla där ute som söker efter en bra behandlare. Ni hittar en bra behandlare i Halmstad.
Elhana Tokovic
certifierade behandlare
2021
Ioana och Deniza. vilka professionella skönhetsbehandlare. Känner mig alltid så trygg här och blir så vänligt bemött. Dom är lyhörda, kompetenta, trevliga och professionella. Gör allt här och mig alltid så viktig och fin när jag går härifrån. Rekommenderar starkt till alla. Kom hit och känn er vackra.
Arijana Suljovic

Vi finns här för dig

Du är alltid trygg hos oss på DoctorFilip och vi det vi värdesätter högst är att du är nöjd med din behandling. Vi ger dig alltid fantastisk service och ser till att din stund hos oss är trivsam. Vi är måna om dina behov, lyssnar till dina frågor och säkerställer att du får ut det bästa av din behandling då ditt välbefinnande är viktigt för oss.

Vi erbjuder dig det mesta inom modern skönhetsvård. Välkommen att unna dig och din hy dig en behandling hos oss!

skönhetsexperter
Search