Kemisk peeling Halmstad Stockholm - för en frisk och och jämn hy

Kemisk peeling för en frisk och och jämn hy

Gör din hy fräsch med ny lyster

Önskar du att din hy fick nytt liv? Tack vare kemisk peeling är detta möjligt och kan få dig att se både yngre och fräschare ut. Denna behandling exfolierar din hud och tar bort döda hudceller med hjälp av syror, och stimulerar samtidigt huden att skapa nya hudceller. Detta ger huden tillbaka sin lyster, gör den smidigare och minskar exempelvis rynkor, fina linjer och pigmentförändringar på ett enkelt sätt.

För vem passar behandlingen?

Behandlingen kan motverka och hjälpa mot mycket.

  • Solfläckar
  • Åldersfläckar
  • Fräknar
  • Rynkor och fina linjer
  • Ärr
  • Akne
  • Ojämn hudpigmentering
konsultation

Våra behandlingar inom kemisk peeling

Våra behandlingar inom kemisk peeling

Cosmelan

Läs mer
kemisk peeling

Innan din behandling

Först bokar vi in dig till en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans pratar om dina förväntningar och önskemål. Därefter rekommenderar vi en behandling eller behandlingar som passar dig och din hy bäst. För att få ett riktigt bra resultat brukar vi rekommendera olika behandlingar med passande hudprodukter som ska användas regelbundet.

Hur går behandlingen till?

Vi startar behandlingen med att noggrant rengöra din hy. Vad vi sedan applicerar för peeling beror på behandlingen, men en av de vanligaste typerna vi använder är AHA vilket står för Alpha Hydroxy Acid. Detta är inte en syra utan ett samlingsnamn för flera.

Själva behandlingen kan kännas lite och av vissa upplever den som stickande, svidande eller “brännande”. En lugnande mask brukar oftast appliceras efteråt.

kemisk peeling
kemisk peeling

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Resultatet kan variera beroende på dina förväntningar och problem, men din hy kommer att vara återfuktad, slät och återfå sitt glow.

Det går självklart bra att bara göra en behandling men för bästa resultat rekommenderar vi att du genomför 3-6 behandlingar. Det är helt normalt att uppleva klåda, lätt rodnad och flagande hud efter behandlingen men detta kommer att upphöra inom en vecka.

Att tänka på efter din behandling

Den första tiden efter din kemiska peeling är huden mycket känslig för solljus och vi rekommenderar dig därför att hålla dig i skuggan, eller använda en mycket hög solskyddsfaktor.

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

kontakt reception

Våra populäraste behandlingar

Rynkbehandling

LÄS MER

Fillers

LÄS MER

Profhilo

LÄS MER
Search