behandling svamp

Strama upp din hals med fillers

Förlorad elasticitet och spänst är något som kommer med ålder. Detta beror på minskad produktion av kollagen – vilket är helt normalt men kan ändå kännas väldigt tråkigt. Det är vanligt att detta drabbar halsen på sätt att huden blir slapp och rynkig. Som tur är kan vi enkelt ordna upp detta utan större ingrepp och istället använda oss av fillers. På DoctorFilip använder vi oss av hyaluronbaserade fillers som återfuktar din hud inifrån samtidigt som det ökar volymen och slätar ut rynkor.

Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Kostnadsfri konsultation

Innan din behandling med fillers vill vi gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Här går vi igenom dina förutsättningar, förväntningar och önskemål så att du ska få bästa möjliga resultat. Vi strävar efter att du ska vara nöjd med din behandling hos oss.

Snabbfakta om fillersbehandling av hals

Pris från 3.100 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader
Konsultation kamera

Innan behandlingen

Tänk på att vara helt frisk när du besöker oss. Detta innebär att du inte får ha sjukdomskänsla i kroppen eller feber. Det är även viktigt att din hud är fri från finnar på injektionsområdet och du får inte ha en pågående herpesinfektion. Du får heller inte använda dig av blodförtunnande läkemedel innan du genomför en behandling hos oss.

Vi kan tyvärr inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Hur går behandlingen till?

Att behandla halsen med fillers är enkelt och relativt smärtfritt. Det medlet som våra injektionsexperter injicerar innehåller ett bedövningsmedel, men självklart kan du få en bedövande salva innan om du även vill det. Därefter injicerar våra behandlare försiktigt fillers med en tunn nål i horisontella linjer på området. Fördelarna med behandlingen är ett omedelbart och långvarigt resultat samt ett ungdomligare utseende!

konsultation
Behandling handduk

Fräschare utseende

Resultatet behöver du inte vänta länge på utan kommer direkt efter din behandling hos oss. Tack vare våra hyaluronbaserade fillers kommer dina rynkor och slappa hud att fyllas ut direkt, vilket skapar ett mer stramt och fräschare intryck. Resultatet håller i ungefär 6-12 månader och vi rekommenderar en påfyllnadsbehandling efter några månader för ett mer hållbart resultat. Eftersom våra fillers innehåller hyaluronsyra, som sätter igång din kollagenprocess, syns den slutgiltiga effekten inom några månader.

En viss svullnad och blåmärken kan synas direkt efter, men detta försvinner vanligtvis inom några dagar.

Efter behandling

Behandlingen ger inga större biverkningar och du kan utan problem fortsätta din dig som vanligt efteråt. Som sagt innan kan du uppleva en viss svullnad, ömhet och blåmärken men dessa försvinner snabbt. Tänk på att inte röra vid det behandlade området efteråt och undvik även hård träning samt bastubad.

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

Konsultation

Våra Google recensioner

DoctorFilip
5.0
Baserat på 23 recensioner
powered by Google
lejla dolovaclejla dolovac
12:49 14 Nov 22
Jag gjorde fillers i min näsa hos Ioana och jag kan inte vara mer än nöjd! Hon visste vad hon gjorde, hon va kunnig och självsäker och resultatet var över förväntan! Hon gav mig också sin ärliga åsikt om andra frågor jag hade gällande fillers och detta uppskattade jag jätte mycket. Jag har gjort andra behandlingar på denna kliniken och finns ingen annan jag litar mer på än dom när det gäller skönhet :). Rekommenderar stort!!
Ida simónIda simón
16:47 07 Nov 22
Ett trevligt bemötande ifrån samtliga i personalen hos Doctorfilip men ett särskilt stort tack och en extra stor eloge vill jag dock rikta till behandlaren Sandra. Hon är både ärlig, konkret, lyhörd och ödmjuk men med en rak och tydlig kommunikation. Sandra är väldigt skicklig och har en precision och estetisk känsla som inte går att gå miste om! Jag är imponerad och det är något jag inte blir så enkelt. Varit och fyllt läppar på andra ställen tidigare men sedan jag träffade Sandra och insåg hur oerhört proffsig och lyhörd hon är så kommer jag inte gå till någon annan⭐️
Lejla DolovacLejla Dolovac
20:16 21 Oct 22
Gjorde micro blading(Phil-Brown) hos Deniza och blev jätte nöjd! Hon har verkligen ett öga för detaljer och är väldigt mjuk i händerna vilket får en att slappna av.Sedan så gjorde jag även ansiktsbehandling hos henne vilket jag blev extremt nöjd med resultat av och detta kommer jag fortsätta göra hos henne!Rekommenderar stort att gå hit och hos Deniza , alltid professionella och man möts alltid av ett leende av dom när man kommer in.
Ida AnderssonIda Andersson
12:15 15 Oct 22
Verkligen snabb återkoppling med, kostnadsfri, konsultation och sedan tid för behandling. Har varit tillmötesgående vid all kontakt, både inför, under och efter behandling. Sandra är trevlig, proffsig och kommer med förslag så man alltid lämnar med ett leende på läpparna. Väldigt nöjd med allt från bemötande till resultat. Sandra är den enda jag återgår till och det säger en del om hur nöjd jag är! Rekommenderas varmt!
Linda AxelssonLinda Axelsson
06:32 06 Oct 22
Gjort fillers hos Sandra länge nu och hon är magi!!! ⭐️ Jag älskar mina läppar 👄 De är så naturliga och fina . Rekommenderar verkligen ! Testat många andra behandlare men kommer aldrig gå någon annanstans igen .
Jovana JovanovicJovana Jovanovic
20:32 26 Sep 22
Supernöjd!!! Det var första gången att jag gjorde läpparna hos DoctorFilip efter jag gjorde på en annan klinik och de förstörde mina läppar. Fillers var på ytan av läpparna så att man kunde se klumpar. Vi har tagit bort dem och lagt lite mer fillers och läpparna blev exakt som jag ville ha. Jag kommer alltid komma tillbaka till DoctorFilip. Rekomenderar varmt!
Elin LyngfeltElin Lyngfelt
10:02 24 Sep 22
Sååå nöjd varje gång jag varit där , både under besöket och efter med själva resultatet. Gjort både läppar och tear tough och vilket blev kanon. Testat många andra ställen som tyvärr förstört mina läppar så kommer alltid fortsätta komma tillbaka.
Ella BrahimiElla Brahimi
13:34 09 Sep 22
Har varit och fått botox, 3 områden , runt ansiktet och är sååå nöjd med min behandling. Speciellt Sandra! Otroligt duktig, bra bemötande och de gör allt annat än snålar med botoxen.Man känner sig väl omhändertagen som kund och Sandra gör allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.Min nya favorit klinik!!! Kan starkt rekommendera och går ni till Sandra kommer ni inte ångra er!!!
Hanna SjunnessonHanna Sjunnesson
11:43 08 Sep 22
Alltid trevlig, kunnig personal och bra service. Aldrig gått missnöjd därifrån och skulle man ha några små "synpunkter" så åtgärdar de alltid detta direkt.
Louise björnkvistLouise björnkvist
16:36 03 Sep 22
Fantastiskt bemötande och välutbildad personal. Kan varmt rekommendera Sandra som jag utfört både fillers och botox hos under flera år.
Alice NilssonAlice Nilsson
17:49 21 Aug 22
Var hos Sandra som jag varit hos i många år och gjorde fillers i läppar, haka och käkben, är alltid lika nöjd. Världens bästa behandlare!
Viktoria AnderssonViktoria Andersson
13:32 20 Aug 22
Varit på många kliniker runt om i Sverige men denna är den bästa! Underbar och välutbildad personal som gör att man känner att man är i trygga händer…Har utfört både botox, fillers och ansiktsbehandlingar här och personalen/tjejerna har levererat varje gång. Äntligen hittat ett ställe jag kommer vara trogen kund hos 🙂
therese thruetherese thrue
16:07 17 Aug 22
Kunnig utbildad personal och ett härligt ödmjukt gäng.Kommer aldrig byta klinik.
Alex VAlex V
09:34 15 Aug 22
Sandra fick mig att känna sig välkomnad,väl informerad och verkligen trygg. Resultatet blev toppen och jag definitivt rekommenderar att besöka salongen för de som är intresserade av behandling.
js_loader
skönhetsexperter

Vi finns här för dig

Du är alltid trygg hos oss på DoctorFilip och vi det vi värdesätter högst är att du är nöjd med din behandling. Vi ger dig alltid fantastisk service och ser till att din stund hos oss är trivsam. Vi är måna om dina behov, lyssnar till dina frågor och säkerställer att du får ut det bästa av din behandling då ditt välbefinnande är viktigt för oss.

Vi erbjuder dig det mesta inom modern skönhetsvård. Välkommen att unna dig och din hy dig en behandling hos oss!

Search