filler käklinje

Fillers käklinje Halmstad Stockholm

Skapa bättre definition med fillers

Framhäv dina ansiktsdrag med fillers och ge ditt ansikte symmetri på ett naturligt sätt. Vi hjälper dig att skulptera dina käklinjer med fillers innehållandes hyaluronsyra, som redan finns naturligt i din kropp. Detta ger ditt ansikte skarpare och mer framträdande drag både i profil och framifrån.

Alltid kostnadsfri konsultation

Innan din behandling vill vi gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Tillsammans med din behandlare pratar ni om dina förväntningar, förutsättningar och önskemål men även om din medicinska bakgrund – för att du ska få bästa möjliga resultat. Vi går även igenom behandlingen så att du kan känna dig helt trygg.

Välkommen till oss på DoctorFilip!

Snabbfakta om behandling av käklinje

Pris från 3.100 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader
behandlare

Innan din behandling

Det är viktigt att tänka på att du inte använder blodförtunnande läkemedel eller har hudutslag när du besöker oss. Vi kan tyvärr inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Ett naturligt lyft

Behandlingen tar ungefär 15 minuter och utförs alltid av vår certifierade och legitimerade personal som arbetar antingen som läkare, sjuksköterska eller tandläkare. Innan injiceringen desinficerar vi området och därefter kan vi lägga på en bedövande salva om du vill, men behandlingen brukar inte göra särskilt ont. Vi använder oss sedan av en trubbig kanyl eller vass nål, beroende på hur situationen ser ut, och injicerar hyaluronsyra djupt in under musklerna vid käklinjen. Ofta använder vi både en vass nål och trubbig kanyl eftersom det ger ett bättre resultat och minskar svullnad. Dock tar det inte bort all svullnad och det är även vanligt att vara lite öm efter behandlingen samt känningar av spändhet i huden. Men detta brukar försvinna inom några dagar.

Det fiffiga med fillern av hyaluronsyra är att den bidrar till hudens egna produktion av ämnet, vilket ger ett fint och naturligt lyft.

Definierade drag

Direkt efter din behandling syns redan ett resultatet genom mer volym runt käkarna men även att du får mer definierade drag. Men eftersom en viss svullnad uppstår kommer du att se det slutgiltiga resultatet efter ungefär 2-4 veckor. Vi brukar även låta det gå några veckor innan vi ser över resultatet, för att på så sätt avgöra om du skulle behöva ytterligare en behandling.

Det är lite olika beroende på hur länge resultatet håller, eftersom alla har olika ämnesomsättning och bryter därför ner hyaluronsyran i sin takt. Men vanligtvis håller en behandling i ungefär 6-12 månader.

Du är självklart varmt välkommen att kontakta oss efter din behandling om du har några frågor.

Fillers käklinje
efter behandlingen

Efter din behandling

Vi rekommenderar att du inte rör mycket vid det behandlade området ungefär en vecka efter behandlingen och att du även avstår från hård träning, bastubad och stora mängder alkohol.

Se video med fillerbehandling av
käklinje

Se video med fillerbehandling av käklinje

Se hur vi hjälper dig att framhäva dina ansiktsdrag med hjälp av fillers och ger ditt ansikte symmetri på ett naturligt sätt.
kontakt reception

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Räntefri delbetalning

Vi på DoctorFilip erbjuder dig möjligheten att dela upp din betalning för din behandling eller dina behandlingar. Önskar du ansöka om hela beloppet kan du naturligtvis göra det också. Du väljer själv. Vi samarbetar med SVEA Ekonomi som erbjuder räntefri avbetalning i upp till 24 månader.

fillers

Fördelar med fillersbehandling av käklinje

Fillerbehandling av käklinjen kan ge en rad fördelar, för att skapa en mer definierad och symmetrisk käklinje, förbättra ansiktets proportioner och konturer. Även minska synligheten av rynkor och fina linjer runt munnen samt ge en mer ungdomlig och fräsch look. Behandlingen är enkel och snabb procedur, ger omedelbara resultat med minimal återhämtningstid .

Behandling av käklinjen ger också en temporär förbättring av hudens struktur och fasthet eftersom fillern innehåller hyaluronsyra som binder fukt och ökar hudens elasticitet. Det hjälper även till att återställa volym som förloras med åldern och därmed bidra till en mer ungdomlig och vital look.

Vi anpassar fillerbehandlingen av käklinjen efter dina individuella behov och önskemål för att uppnå bästa möjliga resultat och önskad effekt samt naturligt utseende.

Search