DoctorFilip Halmstad

Här finns vi i Halmstad

Adress:  Badhusgatan 4, 302 32 Halmstad

Telefon:  0730-711 293

lila

Kontakta oss

  Läs vad våra kunder tycker om oss

  DoctorFilip
  5.0
  Based on 23 reviews
  powered by Google
  lejla dolovaclejla dolovac
  12:49 14 Nov 22
  Jag gjorde fillers i min näsa hos Ioana och jag kan inte vara mer än nöjd! Hon visste vad hon gjorde, hon va kunnig och självsäker och resultatet var över förväntan! Hon gav mig också sin ärliga åsikt om andra frågor jag hade gällande fillers och detta uppskattade jag jätte mycket. Jag har gjort andra behandlingar på denna kliniken och finns ingen annan jag litar mer på än dom när det gäller skönhet :). Rekommenderar stort!!
  Ida simónIda simón
  16:47 07 Nov 22
  Ett trevligt bemötande ifrån samtliga i personalen hos Doctorfilip men ett särskilt stort tack och en extra stor eloge vill jag dock rikta till behandlaren Sandra. Hon är både ärlig, konkret, lyhörd och ödmjuk men med en rak och tydlig kommunikation. Sandra är väldigt skicklig och har en precision och estetisk känsla som inte går att gå miste om! Jag är imponerad och det är något jag inte blir så enkelt. Varit och fyllt läppar på andra ställen tidigare men sedan jag träffade Sandra och insåg hur oerhört proffsig och lyhörd hon är så kommer jag inte gå till någon annan⭐️
  Lejla DolovacLejla Dolovac
  20:16 21 Oct 22
  Gjorde micro blading(Phil-Brown) hos Deniza och blev jätte nöjd! Hon har verkligen ett öga för detaljer och är väldigt mjuk i händerna vilket får en att slappna av.Sedan så gjorde jag även ansiktsbehandling hos henne vilket jag blev extremt nöjd med resultat av och detta kommer jag fortsätta göra hos henne!Rekommenderar stort att gå hit och hos Deniza , alltid professionella och man möts alltid av ett leende av dom när man kommer in.
  Ida AnderssonIda Andersson
  12:15 15 Oct 22
  Verkligen snabb återkoppling med, kostnadsfri, konsultation och sedan tid för behandling. Har varit tillmötesgående vid all kontakt, både inför, under och efter behandling. Sandra är trevlig, proffsig och kommer med förslag så man alltid lämnar med ett leende på läpparna. Väldigt nöjd med allt från bemötande till resultat. Sandra är den enda jag återgår till och det säger en del om hur nöjd jag är! Rekommenderas varmt!
  Linda AxelssonLinda Axelsson
  06:32 06 Oct 22
  Gjort fillers hos Sandra länge nu och hon är magi!!! ⭐️ Jag älskar mina läppar 👄 De är så naturliga och fina . Rekommenderar verkligen ! Testat många andra behandlare men kommer aldrig gå någon annanstans igen .
  Jovana JovanovicJovana Jovanovic
  20:32 26 Sep 22
  Supernöjd!!! Det var första gången att jag gjorde läpparna hos DoctorFilip efter jag gjorde på en annan klinik och de förstörde mina läppar. Fillers var på ytan av läpparna så att man kunde se klumpar. Vi har tagit bort dem och lagt lite mer fillers och läpparna blev exakt som jag ville ha. Jag kommer alltid komma tillbaka till DoctorFilip. Rekomenderar varmt!
  Elin LyngfeltElin Lyngfelt
  10:02 24 Sep 22
  Sååå nöjd varje gång jag varit där , både under besöket och efter med själva resultatet. Gjort både läppar och tear tough och vilket blev kanon. Testat många andra ställen som tyvärr förstört mina läppar så kommer alltid fortsätta komma tillbaka.
  Ella BrahimiElla Brahimi
  13:34 09 Sep 22
  Har varit och fått botox, 3 områden , runt ansiktet och är sååå nöjd med min behandling. Speciellt Sandra! Otroligt duktig, bra bemötande och de gör allt annat än snålar med botoxen.Man känner sig väl omhändertagen som kund och Sandra gör allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.Min nya favorit klinik!!! Kan starkt rekommendera och går ni till Sandra kommer ni inte ångra er!!!
  Hanna SjunnessonHanna Sjunnesson
  11:43 08 Sep 22
  Alltid trevlig, kunnig personal och bra service. Aldrig gått missnöjd därifrån och skulle man ha några små "synpunkter" så åtgärdar de alltid detta direkt.
  Louise björnkvistLouise björnkvist
  16:36 03 Sep 22
  Fantastiskt bemötande och välutbildad personal. Kan varmt rekommendera Sandra som jag utfört både fillers och botox hos under flera år.
  Alice NilssonAlice Nilsson
  17:49 21 Aug 22
  Var hos Sandra som jag varit hos i många år och gjorde fillers i läppar, haka och käkben, är alltid lika nöjd. Världens bästa behandlare!
  Viktoria AnderssonViktoria Andersson
  13:32 20 Aug 22
  Varit på många kliniker runt om i Sverige men denna är den bästa! Underbar och välutbildad personal som gör att man känner att man är i trygga händer…Har utfört både botox, fillers och ansiktsbehandlingar här och personalen/tjejerna har levererat varje gång. Äntligen hittat ett ställe jag kommer vara trogen kund hos 🙂
  therese thruetherese thrue
  16:07 17 Aug 22
  Kunnig utbildad personal och ett härligt ödmjukt gäng.Kommer aldrig byta klinik.
  Alex VAlex V
  09:34 15 Aug 22
  Sandra fick mig att känna sig välkomnad,väl informerad och verkligen trygg. Resultatet blev toppen och jag definitivt rekommenderar att besöka salongen för de som är intresserade av behandling.
  js_loader

  Våra populäraste behandlingar

  Rynkbehandling

  LÄS MER

  Fillers

  LÄS MER

  Profhilo

  LÄS MER

  Våra populäraste behandlingar

  Kolla in vårt videobibliotek

  Vi har samlat flera korta och inspirerande videfilmer från vår klinik i Halmstad. Du hittar allt på YouTube, klicka på filmen till vänster så får du tillgång till allt.

  Kolla in vårt videobibliotek

  Vi har samlat flera korta och inspirerande videfilmer från vår klinik i Halmstad. Du hittar allt på YouTube, klicka på filmen till vänster så får du tillgång till allt.

  Search