Hyperhidros

Hyperhidros-behandling mot extrema svettningar hos DoctorFilip i Halmstad

Få ett bekvämare liv utan extrema svettningar

Svettas du mycket? Det kan kännas jobbigt med ovälkomna svettningar som kan påverka din vardag. Men oroa dig inte, vi på DoctorFilip har lösningen på detta som kallas; Hyperhidros-behandling.

Vad är Hyperhidros?

Hyperhidros är en vanligt förekommande sjukdom som ger kraftiga och onormala svettningar. Personer med hyperhidros har en ökad nervsignalering till svettkörtlarna som gör dem överaktiva vilket innebär överdriven svettning som inte alltid är relaterad till värme eller träning. Du kan svettas så mycket att det tränger igenom dina kläder som begränsar ditt klädval.

Vilka är de främsta fördelarna med Hyperhidros-behandling?

Hyperhidros-behandlingen är helt klart en effektiv kur mot överdriven svettning. För vissa människor förbättrar det deras livskvalitet drastiskt. När du får injektioner direkt i det område av din kropp som vanligtvis svettas, blir dina överaktiva nerver förlamade.

När dina nerver inte längre kan signalera till dina svettkörtlar, svettas du inte. En hyperhidros-behandling motverkar bara svettningar i det specifika området där det injiceras och som i sin tur effektiviserar och förbättrar din livskvalitet.

Snabbfakta om Hyperhidros-behandling

Pris från 3.000 kr
  •  
  • Behandlingstid: 20-30 minuter
  • Hållbarhet: 6-7 månader
Behandlare

Innan behandlingen

Innan vi kan behandla dig med Hyperhidros-behandling måste du boka en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Du får information av våra legitimerade läkare om produkten och tillsammans gör vi en behandlingsplan där vi går igenom dina förutsättningar, förväntningar och önskemål så att du kan få bästa resultat. Vi kan tyvärr inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Hur går behandlingen till?

En Hyperhidros-behandling tar ungefär 20 till 30 minuter beroende på vilket område man behandlar. Huden rengörs och tvättas av. Därefter injiceras produkten lokalt på det berörda området. Nålsticken kan upplevas som små myggbett och är i stort sätt smärtfria.

Efter behandlingen

Du kan återgå till jobbet och återuppta dina normala aktiviteter omedelbart efter att du fått hyperhidros-behandlingen. Det tar vanligtvis mellan två och fyra dagar innan du märker ett resultat och två veckor för injektionerna att få full effekt. Undvik att röra det behandlade området, träna hårt eller bastubada inom den närmaste tiden efter din behandling.

Behandling handduk

Hur länge håller effekten av behandlingen?

Effekterna av en hyperhidros-behandlingen är tillfällig vilket innebär att du kommer att behöva fler injektioner i framtiden. För svettning under armarna behövs iallmänhet booster injektioner var 7:e till 16:e månad. Resultatet kanske inte håller lika länge för händer och fötter, och du kan behöva upprepa behandlingen efter cirka sex månader.

Se video om svettbehandling

Svettas du mycket? Det kan kännas jobbigt med ovälkomna svettningar. Men oroa dig inte, vi på DoctorFilip har lösningen mot detta som kallas; Hyperhidros-behandling. Se vår video om svettbehandling och flera andra videofilmer i vår YouTube-kanal.

delbetalning

Räntefri delbetalning

Vi på DoctorFilip erbjuder dig möjligheten att dela upp din betalning för din behandling eller dina behandlingar. Önskar du ansöka om hela beloppet kan du naturligtvis göra det också. Du väljer själv. Vi samarbetar med SVEA Ekonomi som erbjuder räntefri avbetalning i upp till 24 månader.

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning

Vårt fantastiska team på DoctorFilip Halmstad

ioana filip

Ioana Filip

Medicinskt ansvarig läkare
Pernilla 1

Pernilla Eliasson

Legitimerad sjuksköterska
Deniza

Deniza Dolovac Zukorlic

Hudterapeut
sandra andersson

Sandra Andersson

Legitimerad sjuksköterska
Egzona

Egzona Cejku

Specialistsjuksköterska och injektionsbehandlare

Våra Google recensioner

DoctorFilip
5.0
Baserat på 23 recensioner
powered by Google
lejla dolovaclejla dolovac
12:49 14 Nov 22
Jag gjorde fillers i min näsa hos Ioana och jag kan inte vara mer än nöjd! Hon visste vad hon gjorde, hon va kunnig och självsäker och resultatet var över förväntan! Hon gav mig också sin ärliga åsikt om andra frågor jag hade gällande fillers och detta uppskattade jag jätte mycket. Jag har gjort andra behandlingar på denna kliniken och finns ingen annan jag litar mer på än dom när det gäller skönhet :). Rekommenderar stort!!
Ida simónIda simón
16:47 07 Nov 22
Ett trevligt bemötande ifrån samtliga i personalen hos Doctorfilip men ett särskilt stort tack och en extra stor eloge vill jag dock rikta till behandlaren Sandra. Hon är både ärlig, konkret, lyhörd och ödmjuk men med en rak och tydlig kommunikation. Sandra är väldigt skicklig och har en precision och estetisk känsla som inte går att gå miste om! Jag är imponerad och det är något jag inte blir så enkelt. Varit och fyllt läppar på andra ställen tidigare men sedan jag träffade Sandra och insåg hur oerhört proffsig och lyhörd hon är så kommer jag inte gå till någon annan⭐️
Lejla DolovacLejla Dolovac
20:16 21 Oct 22
Gjorde micro blading(Phil-Brown) hos Deniza och blev jätte nöjd! Hon har verkligen ett öga för detaljer och är väldigt mjuk i händerna vilket får en att slappna av.Sedan så gjorde jag även ansiktsbehandling hos henne vilket jag blev extremt nöjd med resultat av och detta kommer jag fortsätta göra hos henne!Rekommenderar stort att gå hit och hos Deniza , alltid professionella och man möts alltid av ett leende av dom när man kommer in.
Ida AnderssonIda Andersson
12:15 15 Oct 22
Verkligen snabb återkoppling med, kostnadsfri, konsultation och sedan tid för behandling. Har varit tillmötesgående vid all kontakt, både inför, under och efter behandling. Sandra är trevlig, proffsig och kommer med förslag så man alltid lämnar med ett leende på läpparna. Väldigt nöjd med allt från bemötande till resultat. Sandra är den enda jag återgår till och det säger en del om hur nöjd jag är! Rekommenderas varmt!
Linda AxelssonLinda Axelsson
06:32 06 Oct 22
Gjort fillers hos Sandra länge nu och hon är magi!!! ⭐️ Jag älskar mina läppar 👄 De är så naturliga och fina . Rekommenderar verkligen ! Testat många andra behandlare men kommer aldrig gå någon annanstans igen .
Jovana JovanovicJovana Jovanovic
20:32 26 Sep 22
Supernöjd!!! Det var första gången att jag gjorde läpparna hos DoctorFilip efter jag gjorde på en annan klinik och de förstörde mina läppar. Fillers var på ytan av läpparna så att man kunde se klumpar. Vi har tagit bort dem och lagt lite mer fillers och läpparna blev exakt som jag ville ha. Jag kommer alltid komma tillbaka till DoctorFilip. Rekomenderar varmt!
Elin LyngfeltElin Lyngfelt
10:02 24 Sep 22
Sååå nöjd varje gång jag varit där , både under besöket och efter med själva resultatet. Gjort både läppar och tear tough och vilket blev kanon. Testat många andra ställen som tyvärr förstört mina läppar så kommer alltid fortsätta komma tillbaka.
Ella BrahimiElla Brahimi
13:34 09 Sep 22
Har varit och fått botox, 3 områden , runt ansiktet och är sååå nöjd med min behandling. Speciellt Sandra! Otroligt duktig, bra bemötande och de gör allt annat än snålar med botoxen.Man känner sig väl omhändertagen som kund och Sandra gör allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.Min nya favorit klinik!!! Kan starkt rekommendera och går ni till Sandra kommer ni inte ångra er!!!
Hanna SjunnessonHanna Sjunnesson
11:43 08 Sep 22
Alltid trevlig, kunnig personal och bra service. Aldrig gått missnöjd därifrån och skulle man ha några små "synpunkter" så åtgärdar de alltid detta direkt.
Louise björnkvistLouise björnkvist
16:36 03 Sep 22
Fantastiskt bemötande och välutbildad personal. Kan varmt rekommendera Sandra som jag utfört både fillers och botox hos under flera år.
Alice NilssonAlice Nilsson
17:49 21 Aug 22
Var hos Sandra som jag varit hos i många år och gjorde fillers i läppar, haka och käkben, är alltid lika nöjd. Världens bästa behandlare!
Viktoria AnderssonViktoria Andersson
13:32 20 Aug 22
Varit på många kliniker runt om i Sverige men denna är den bästa! Underbar och välutbildad personal som gör att man känner att man är i trygga händer…Har utfört både botox, fillers och ansiktsbehandlingar här och personalen/tjejerna har levererat varje gång. Äntligen hittat ett ställe jag kommer vara trogen kund hos 🙂
therese thruetherese thrue
16:07 17 Aug 22
Kunnig utbildad personal och ett härligt ödmjukt gäng.Kommer aldrig byta klinik.
Alex VAlex V
09:34 15 Aug 22
Sandra fick mig att känna sig välkomnad,väl informerad och verkligen trygg. Resultatet blev toppen och jag definitivt rekommenderar att besöka salongen för de som är intresserade av behandling.
js_loader
Search