Kvinna behandlar nasolabialaveck

Fillers nasolabialveck Halmstad Stockholm

Allt tydligare veck i ansiktet? Ingen fara, det är helt normalt. Dessa kallas nasolabiala veck och uppkommer genom att ansiktet förlorar elasticitet och volym ju äldre vi blir. Trots att detta är normalt så kan det kännas tråkigt när dessa veck börjar synas. Många upplever att man ser tröttare ut ju mer de nasolabiala veckan framträder. Men tur nog är det enkelt fixat med fillers hos oss så att du redan snart ser piggare, yngre och gladare ut.

Snabbfakta om Nasolabialveck

Pris från 3.100 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader

Före- och efterbilder Nasolabialveck

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden före behandling mot resultatet efter.
nasolabialveck före nasolabialveck efter
Behandling

Vad innebär en behandling?

En behandling mot nasolabiala veck görs med hjälp av Hyaluronsyra, som redan finns naturligt i vår kropp. Hur stor mängd syra som vi behöver tillföra beror på hur mycket förlust du har haft av volym i ansiktet, och detta bestäms efter att du haft en personlig konsultation tillsammans med oss på DoctorFilip.

Att tänka på innan behandlingen

Innan behandlingen är det viktigt att tänka på att du inte använder dig av blodförtunnande läkemedel samt att du inte har några hudutslag. Tyvärr kan vi inte behandla dig om du är gravid eller ammar.

nasolabiala veck
Nasolabiala veck

Så går en behandling till

Först och främst ställer våra skönhetsexperter frågor om dina önskemål och låter även dig få chansen att ställa frågor angående din behandling. Därefter skapar du och din injektionsbehandlare en personlig handlingsplan att följa. Det är viktigt för oss att du är nöjd och att resultatet blir som du förväntat dig! Det sista vi gör innan behandlingen är att ta före- och efterbilder så att du sedan kan få ta del av resultatet. Vi använder oss inte av bedövning eftersom själva behandlingen av nasolabiala veck inte gör ont, och självklart anpassas behandlingen efter dina behov då alla ansikten är olika. Sist men inte minst så använder våra experter sig av en trubbig kanyl, då dessa skapar mindre blåmärken och svullnader, för att injicera fillern. Behandlingen kan skapa en känsla av att huden blir “upplyft” och fylls ut.

Efter din behandling

Nu när du har fått din behandling är det viktigt att du tar hand om dig på bästa sätt för att behålla ett fint resultat. Vi vill att du undviker att röra vid området som injicerades och även att du inte bastubadar, tränar eller dricker för stora mängder alkohol.

fillers
bokning

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Snabba resultat hos DoctorFilip

Resultatet kommer fantastiskt nog omgående, men vi ber dig ändå att tänka på att det slutgiltiga resultat först syns efter ungefär två till fyra veckor då kroppen läkt färdigt.

Då Hyaluronsyran, som redan finns i vår kropp, bryts ner med tiden kommer effekten att avta efter en tid. Men resultatet kommer att synas mellan tre till fem månader och om du vill bibehålla ditt nya utseende rekommenderas du att upprepa behandlingen regelbundet med några månaders mellanrum.

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

kontakt reception

Se video med behandling av
nasolabiola veck

En behandling mot nasolabiala veck görs med hjälp av Hyaluronsyra, som redan finns naturligt i vår kropp. Kolla in denna korta video från en behandling av nasolabiola veck hos DoctorFilip i Halmstad.

Boka en behandling av nasolabiola veck

Vill du minska dina rynkor runt näsa och mun? Vi hjälper dig gärna med dina nasolabiola veck. Boka kostandsfri konsultation.

  • Injektioner av fillers för att fylla ut området och minska rynkor
  • Botulinumtoxin för att slappna av musklerna som orsakar rynkor
  • Laserbehandlingar för att stimulera kollagenproduktionen och jämna ut huden
  • Kemisk peeling för att avlägsna döda hudceller och förbättra hudens struktur
  • Dermapen dvs micro-needling för att öka hudens kollagenproduktion och minska rynkor
Nasolabiala veck
Search