Profhilo

Profhilo Halmstad Stockholm

Gör huden spänstig och frisk igen

Behöver din hy stramas upp? Att åldras sätter sina spår i huden och gör att den förlorar sin elasticitet. Genom Profhilo så kan vi hjälpa dig att strama upp huden och ge den spänsten tillbaka.

Vad är Profhilo?

Profhilo är en naturlig injektionsbehandling med en flytande filler som innehåller 100 % ren Hyaluronsyra, vilket redan finns naturligt i kroppen, som både stramar upp och återfuktar huden inifrån. Produkten ökar även produktionen av elastin och kollagen samt förbättrar hudkvaliteten. De vanligaste områdena att behandla är händer, armar, knän, ansikte, dekolletage och hals. Behandlingen är både snabb, skonsam samtidigt som effekten håller i sig länge. Perfekt för dig som saknar din spänstiga hy!

Snabbfakta om Profhilo

Pris från 3.600 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader

Före- och efterbilder Profhilo

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden före behandling mot resultatet efter. Du hittar fler fantastiska bilder i vårt Galleri.

profhilo före profhilo efter
Behandlare

Att tänka på innan din behandling

Det är viktigt att du inte använder dig av blodförtunnande läkemedel och att du inte har några hudutslag i det område du vill behandla. Tyvärr kan vi inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Behandling med hjälp av BAP-tekniken

Själva injektionen tar ungefär 30 minuter och vi använder oss av den så kallade BAP-tekniken som är väldigt effektiv. Det innebär att vi injicerar små “kvaddlar” med hyaluronsyra i hudens yttersta lager, sammanlagt 10 injektioner i ansiktet, som därefter sprids ut och tas upp av huden under ungefär 24 timmar. Då detta innebär en långsam frisättning av ämnet Hyaluronsyra aktiveras både kollagen och elastin djupgående men också ytligt, vilket ger ett fint och naturligt resultat.

Behandlingen är vanligtvis inte smärtsam men det kan spänna lite i huden under injiceringen. Profhilo stannar kvar vid injektionsområdet i ungefär 28 dagar, och vi rekommenderar två till tre behandlingar mellan tre till fyra veckors mellanrum för bästa resultat. Då våra kroppar reagerar olika kan hållbarheten variera men vi rekommenderar att behandlingen upprepas med sex månaders mellanrum.

profhilo

Resultat och efterbehandling för bästa effekt

Resultatet efter en Profhilo-behandling är att huden blir fastare och alla små fina linjer minskar på grund av en ökning av elastin och kollagen. Fuktbalansen i huden förbättras och ger både lyster och får dig att se yngre ut. Sticken kan bli små förhöjda svullnader och en viss rodnad kan synas. Dessa minskas snabbt efter ungefär en timme efter din behandling och på vissa få personer kan dessa synas lite i upp till två dygn efteråt.

Tänk gärna på att inte använda smink på sex timmar efter din behandling. Du bör heller inte bastubada eller träna hårt dagen innan samt dagen efter din behandling med Profhilo.

Se video med Profhilobehandling

Profhilo är en naturlig injektionsbehandling med en flytande filler som innehåller 100 % ren Hyaluronsyra.

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

kontakt reception
bokning

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Search