fillers tear through

Tear Trough-behandling hos DoctorFilip

Gropar under ögonen? Vi hjälper dig att ta bort dem!

Har du tröttnat på att se trött ut? Vi på DoctorFilip rekommenderar då fillers i tårdiket, även kallat Tear Trough. Hos många är fördjupningarna och håligheterna från inre ögonvrån mot kinden ofta mer synliga ju äldre vi blir, och kan ge ett trött intryck. Detta är enkelt åtgärdat med en hyaluronbaserad filler som återskapar volymen för att ge dig ett piggare och fräschare ansiktsuttryck.

Vem passar behandlingen för?

Behandling för sina tear troughs med filler passar de flesta, men är individuell beroende på bland annat önskemål och din anatomi. Kom gärna och besök oss så kan vi diskutera dina förväntningar och förutsättningar.

Snabbfakta om Tear Through

Pris från 3.600 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader
Konsultation kamera

Innan din behandling

Innan vi kan påbörja din behandling vill vi på DoctorFilip träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Här får du träffa en av våra certifierade injektionsbehandlare som ser till att du får svar på alla dina frågor. Vi går även igenom dina förväntningar, önskemål och förutsättningar för behandlingen så att du kan känna dig trygg. 

Viktigt att tänka på är att du är frisk när du besöker oss och inte använder blodförtunnande medel. Vi kan tyvärr inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Hur går behandlingen till?

Själva behandlingen för “tear trough” går snabbt och gör inte ont. Våra injektionsexperter använder sig av en trubbig kanyl som skapar minimalt med blåmärken. Därefter injicerar vi en filler, baserad på hyaluronsyra som återfuktar, försiktigt under ögats ögonmuskel.

fillers tear through
Behandling handduk

Vad blir mitt resultat?

Behandlingen gör att dina ögon ser yngre ut och resultatet syns snabbt! Du kommer få tillbaka volymen under ögonen och se både piggare och gladare ut. Däremot ber vi dig att ha tålamod då en viss svullnad kan synas precis efteråt, men detta brukar försvinna inom en vecka. Ibland kan mer än en behandling behövas.

Resultatet är långvarigt, eftersom fillers under ögonen bryts ner långsamt, och håller i ungefär 6-12 månader innan du behöver en påfyllning.

Efter behandling

Det finns några saker att tänka på efter din behandling för “tear trough”.  Området vid nålsticket kan svullna upp lite och en viss rodnad kan synas, men detta försvinner efter någon dag. Det är även viktigt att du inte rör vid ögat för mycket i början samt att du undviker hård träning, bastubad och för stora mängder alkohol. Vi kommer såklart att informera dig om din eftervård när du besöker oss.

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

Konsultation

Vad våra kunder säger om oss

hår
2022
Jag har gått hos Sandra i flera år och skulle aldrig byta ut min fillerbehandlare. Väldigt mån om sina kunder och tillgodoser sina kunders önskemål. Väldigt pedagogisk och ser även till att kunden känner sig trygg i hennes händer. Överlag så har DoctorFilip i Halmstad en väldigt trevlig personal! Personalen är väldigt positiva, goa och härliga! Jag rekommenderar dessa underbara behandlare till er alla där ute som söker efter en bra behandlare. Ni hittar en bra behandlare i Halmstad.
Elhana Tokovic
img1
2021
Ioana och Deniza. vilka professionella skönhetsbehandlare. Känner mig alltid så trygg här och blir så vänligt bemött. Dom är lyhörda, kompetenta, trevliga och professionella. Gör allt här och mig alltid så viktig och fin när jag går härifrån. Rekommenderar starkt till alla. Kom hit och känn er vackra.
Arijana Suljovic
img16
2020
Supernöjd. Behandlingar som jag trodde skulle göra mest ont kändes knappast. De förklarade bra och var väldigt duktiga. Favorit salongen!
Epoxy Sverige
Search