Ge dina läppar en ny nyans med
läppigmentering

Förstärk läpparnas kontur och färg hos Doctor Filip
i Halmstad

Önskar du en jämnare, ljusare och rosare läppton? Vi på Doctor Filip har lösningen som hjälper dig med detta – nämligen med läppigmentering.

Vad är Läppigmentering?

Läppigmentering är en behandling där du ger dina läppar en ny nyans genom att varsamt skugga in färg. Man förstärker läpparnas kontur och färg med hjälp av en semipermanent tatueringsmetod. Läppigmentering är en semipermanent tatuering som förstärker färgen och formen på dina läppar och ger intrycket av mer fyllighet. Detta görs genom att avsätta färgbläck på dina läppar och längs din läpplinje för att förbättra helhets-looken. Färgen är subtil för att ge ett naturligt resultat. Efter behandlingen kommer läpparna omedelbart att se mörkare ut. När läpparna läker kommer färgen att bli ljusare och mjukare till den valda nyansen.

Snabbfakta om läppigmentering

Pris från 4.500 kr
  •  
  • Behandlingstid: 180 minuter
  • Hållbarhet: Upp till 24 månader
Behandlare

Innan behandlingen

Innan en behandling av läppigmentering genomförs måste du boka en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Du får information av våra legitimerade läkare om produkten och tillsammans gör vi en behandlingsplan där vi går igenom dina förutsättningar, förväntningar och önskemål så att du kan få bästa resultat.

Vi kan tyvärr inte behandla dig som är gravid eller ammar. Vid konsultation bestämmer vi både färg och form.

Hur går behandlingen till?

Våra utövare vägleder dig i vilket pigment som blir bäst utifrån dina önskemål. Efter konsultationen ritar utövaren ut läppformen på dina läppar. Första besöket tar ungefär 2 timmar och återbesöket 90 minuter. Därefter behöver utövaren applicera en ny färg. Utövaren kommer applicera färgat bläck på läpparna för att ge dem en djupare och naturlig nyans. Det läggs först en tunn linje i ytterkanten för att markera konturen för att göra läpparna mer symmetriska. Därefter skuggas färgen in i läpparna där det görs en lätt skuggning för ett naturligare resultat eller en mer täckande skuggning för fylligare läppar.

Behandling
skönhetsexperter

Efter din behandling

För att undvika infektioner bör du behandla tatueringen som ett öppet sår och se till att hålla området så rent och torrt som möjligt. Undvik att sola, både utomhus och i solarium i två veckor efter behandlingen.

Vad är återhämtningstiden?

Läpparna kan bli svullna efter behandlingen men det är svårt att i förhand avgöra hur svullna läpparna kan bli då vi alla är olika. Läkningstiden beror på person till person. Rodnad och svullnad försvinner oftast inom 2-3 dagar efter första besöket. Du bör vänta i 6-8 veckor inför ett återbesök. Vid återbesöket fyller vi i bortfall av pigment från läkningsprocessen.

Hur länge håller effekten av behandlingen?

Hållbarheten beror oftast på färg och stil som du har valt. Du kommer behöva göra ett återbesök för att få full effekt. Ett återbesök är viktigt för att uppnå ett snyggt och jämnt resultat. Därefter håller läppigmenteringen i cirka 1-2 år efter att du gjort ditt återbesök. Den slutliga resultaten bör synas efter 3-4 veckor.

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

Konsultation
bokning

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Våra Google recensioner

DoctorFilip
5.0
Baserat på 23 recensioner
powered by Google
lejla dolovaclejla dolovac
12:49 14 Nov 22
Jag gjorde fillers i min näsa hos Ioana och jag kan inte vara mer än nöjd! Hon visste vad hon gjorde, hon va kunnig och självsäker och resultatet var över förväntan! Hon gav mig också sin ärliga åsikt om andra frågor jag hade gällande fillers och detta uppskattade jag jätte mycket. Jag har gjort andra behandlingar på denna kliniken och finns ingen annan jag litar mer på än dom när det gäller skönhet :). Rekommenderar stort!!
Ida simónIda simón
16:47 07 Nov 22
Ett trevligt bemötande ifrån samtliga i personalen hos Doctorfilip men ett särskilt stort tack och en extra stor eloge vill jag dock rikta till behandlaren Sandra. Hon är både ärlig, konkret, lyhörd och ödmjuk men med en rak och tydlig kommunikation. Sandra är väldigt skicklig och har en precision och estetisk känsla som inte går att gå miste om! Jag är imponerad och det är något jag inte blir så enkelt. Varit och fyllt läppar på andra ställen tidigare men sedan jag träffade Sandra och insåg hur oerhört proffsig och lyhörd hon är så kommer jag inte gå till någon annan⭐️
Lejla DolovacLejla Dolovac
20:16 21 Oct 22
Gjorde micro blading(Phil-Brown) hos Deniza och blev jätte nöjd! Hon har verkligen ett öga för detaljer och är väldigt mjuk i händerna vilket får en att slappna av.Sedan så gjorde jag även ansiktsbehandling hos henne vilket jag blev extremt nöjd med resultat av och detta kommer jag fortsätta göra hos henne!Rekommenderar stort att gå hit och hos Deniza , alltid professionella och man möts alltid av ett leende av dom när man kommer in.
Ida AnderssonIda Andersson
12:15 15 Oct 22
Verkligen snabb återkoppling med, kostnadsfri, konsultation och sedan tid för behandling. Har varit tillmötesgående vid all kontakt, både inför, under och efter behandling. Sandra är trevlig, proffsig och kommer med förslag så man alltid lämnar med ett leende på läpparna. Väldigt nöjd med allt från bemötande till resultat. Sandra är den enda jag återgår till och det säger en del om hur nöjd jag är! Rekommenderas varmt!
Linda AxelssonLinda Axelsson
06:32 06 Oct 22
Gjort fillers hos Sandra länge nu och hon är magi!!! ⭐️ Jag älskar mina läppar 👄 De är så naturliga och fina . Rekommenderar verkligen ! Testat många andra behandlare men kommer aldrig gå någon annanstans igen .
Jovana JovanovicJovana Jovanovic
20:32 26 Sep 22
Supernöjd!!! Det var första gången att jag gjorde läpparna hos DoctorFilip efter jag gjorde på en annan klinik och de förstörde mina läppar. Fillers var på ytan av läpparna så att man kunde se klumpar. Vi har tagit bort dem och lagt lite mer fillers och läpparna blev exakt som jag ville ha. Jag kommer alltid komma tillbaka till DoctorFilip. Rekomenderar varmt!
Elin LyngfeltElin Lyngfelt
10:02 24 Sep 22
Sååå nöjd varje gång jag varit där , både under besöket och efter med själva resultatet. Gjort både läppar och tear tough och vilket blev kanon. Testat många andra ställen som tyvärr förstört mina läppar så kommer alltid fortsätta komma tillbaka.
Ella BrahimiElla Brahimi
13:34 09 Sep 22
Har varit och fått botox, 3 områden , runt ansiktet och är sååå nöjd med min behandling. Speciellt Sandra! Otroligt duktig, bra bemötande och de gör allt annat än snålar med botoxen.Man känner sig väl omhändertagen som kund och Sandra gör allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.Min nya favorit klinik!!! Kan starkt rekommendera och går ni till Sandra kommer ni inte ångra er!!!
Hanna SjunnessonHanna Sjunnesson
11:43 08 Sep 22
Alltid trevlig, kunnig personal och bra service. Aldrig gått missnöjd därifrån och skulle man ha några små "synpunkter" så åtgärdar de alltid detta direkt.
Louise björnkvistLouise björnkvist
16:36 03 Sep 22
Fantastiskt bemötande och välutbildad personal. Kan varmt rekommendera Sandra som jag utfört både fillers och botox hos under flera år.
Alice NilssonAlice Nilsson
17:49 21 Aug 22
Var hos Sandra som jag varit hos i många år och gjorde fillers i läppar, haka och käkben, är alltid lika nöjd. Världens bästa behandlare!
Viktoria AnderssonViktoria Andersson
13:32 20 Aug 22
Varit på många kliniker runt om i Sverige men denna är den bästa! Underbar och välutbildad personal som gör att man känner att man är i trygga händer…Har utfört både botox, fillers och ansiktsbehandlingar här och personalen/tjejerna har levererat varje gång. Äntligen hittat ett ställe jag kommer vara trogen kund hos 🙂
therese thruetherese thrue
16:07 17 Aug 22
Kunnig utbildad personal och ett härligt ödmjukt gäng.Kommer aldrig byta klinik.
Alex VAlex V
09:34 15 Aug 22
Sandra fick mig att känna sig välkomnad,väl informerad och verkligen trygg. Resultatet blev toppen och jag definitivt rekommenderar att besöka salongen för de som är intresserade av behandling.
js_loader

Räntefri delbetalning

Vi på DoctorFilip erbjuder dig möjligheten att dela upp din betalning för din behandling eller dina behandlingar. Önskar du ansöka om hela beloppet kan du naturligtvis göra det också. Du väljer själv. Vi samarbetar med SVEA Ekonomi som erbjuder räntefri avbetalning i upp till 24 månader.

delbetalning
Search