nordlys frax 1550

Nordlys Frax 1550 Halmstad Stockholm

De senaste avancerade laser-
teknikerna för hudföryngring och
rynkreducering

De senaste avancerade laserteknikerna för hudföryngring och rynkreducering

Nordlys Frax 1550 är en banbrytande teknik inom skönhetsbehandling med laser som kan ge fantastiska resultat när det gäller att förbättra hudens utseende och reducera ålderstecken. Denna avancerade behandling använder fraktionerad laserteknik, vilket innebär att lasern avger små mikroskopiska strålar som tränger in i huden och stimulerar kollagenproduktionen. Detta resulterar i en förbättrad hudtextur och reducering av fina linjer och rynkor.

Snabbfakta om Nordlys Frax 1550

Pris från 1.995 kr
 •  
 • Behandlingstid: 30-60 minuter
 • Hållbarhet: 3-6 månader
Behandling

Vad är Nordlys Frax 1550?

Frax 1550 är en innovativ och effektiv laserbehandling som använder fraktionerad laserteknik för att behandla huden. Under behandlingen skapar lasern mikroskopiska skador på hudytan, vilket aktiverar kroppens naturliga läkningsprocess och leder till en ökad produktion av kollagen och elastin. Detta resulterar i en ungdomligare, mer jämn och förbättrad hudtextur.

Genom att skapa små ljuspunkter eller mikrokanaler i huden, sprider värmen sig nedåt, uppåt och utåt i huden. Detta gör att huden börjar nybilda kollagen och denna process fortsätter under 3-6 månader efter behandlingen. Vanligtvis kan man se resultat efter bara en behandling, men flera behandlingar kan behövas för att uppnå det önskade resultatet.

Vad kan du förvänta dig under en behandling?

Vid en Nordlys Frax 1550-behandling sätts precision och kontroll i fokus. Behandlingen utförs av en erfaren skönhetsterapeut som använder en laser för att tillföra energi till huden i form av mikroskopiska skador. Laserbehandlingen är skonsam och säker och kan anpassas efter patientens specifika behov och önskemål.

Efter behandlingen kan du uppleva en mild rodnad och svullnad, men dessa symtom brukar vanligtvis försvinna inom några dagar. Det är viktigt att följa de rekommendationer som ges efter behandlingen för att optimera resultatet och minimera eventuella biverkningar.

frax

Före- och efterbilder Frax1550

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden före behandling mot resultatet efter. Fler bilder hittar du i vårt Galleri.

frax före frax efter

Fördelen med en Frax 1550-
behandling

Fördelen med en Frax 1550-behandling

 1. Effektiv reducering av rynkor och linjer: Genom att främja produktionen av kollagen och elastin kan behandlingen reducera synliga ålderstecken som rynkor och fina linjer.

 2. Förbättrad hudtextur och hudton: Behandlingen kan förbättra hudens textur och jämna ut ojämnheter som orsakas av solskador och åldrande.

 3. Minimerande av akneärr och andra hudproblem: Nordlys Frax 1550-behandlingen kan också användas för att minska synligheten av akneärr och andra hudproblem.

 4. Förbättrad hudelasticitet och spänst: Genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin kan behandlingen förbättra hudens elasticitet och spänst.

Vilka hudproblem kan behandlas med Frax 1550?

 1. Kirurgiskt ärr och akneärr: Frax 1550 kan hjälpa till att minska synligheten av ärr från kirurgiska ingrepp eller akneärr.

 2. Rynkor och fina linjer: Behandlingen kan reducera synliga ålderstecken som rynkor och fina linjer.

 3. Stora porer: Frax 1550 kan minska synligheten av stora porer och förbättra hudens textur.

 4. Bristningar: Behandlingen kan också användas för att minska synligheten av bristningar.

 5. Hudföryngring och kollagenstimulering: Genom att främja produktionen av kollagen och elastin förbättras hudens elasticitet och spänst samt ger ett ungdomligare och friskare utseende.

Se video med Nordlys Frax-behandling

Nordlys Frax 1550 innebär en banbrytande laserbaserad skönhetsbehandling som kan ge imponerande resultat genom att förbättra hudens utseende och minska synliga ålderstecken.

Prova vår populära behandling Light & Bright

Vi kombinerar det här bästa av två världar med denna behandling. Först använder vi IPL för att behandla din hud utifrån dina unika indikationer och önskemål om förbättring. Därefter använder vi Frax 1550 för att ge en djupgående behandling och maximera resultatet för din hud. Om du har indikationer som kan behandlas med både IPL och Frax 1550, som till exempel akneärr och diffus rodnad, så är vår Light & Bright-behandling det perfekta valet. Dessutom är den särskilt lämpad för dig som vill förebygga åldrande.

Sofwave behandling

Se video om Light & Bright-behandling

Vi förenar det bästa från två världar med denna behandling. Först tillämpar vi IPL för att behandla din hud baserat på dina individuella behov och önskemål om förbättring. Därefter applicerar vi Frax 1550 för att ge en mer ingående behandling och maximera resultatet för din hud.

bokning

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Vanliga frågor och svar om Nordlys Frax 1550

Nordlys FRAX 155 är en medicinsk laser som används för olika estetiska procedurer, inklusive hudföryngring, acnebehandlingar och strukturförbättring av huden.

FRAX 1550 levererar laserljus i små ”fraktioner” eller mikroskopiska strålar för att behandla hudproblem med minimal återhämtningstid och risk för biverkningar. Denna typ av laser är populär för dess förmåga att behandla ett brett spektrum av hudåkommor samtidigt som den ger goda resultat och snabb återhämtning.

Den kontrollerade skadan bidrar till en läkningsprocess som resulterar i nybildning av kollagen och elastin.  Resultatet är en förbättring av hudens struktur, spänst och textur.

Behandlingen används för att förbättra hudens struktur och yta, vilket kan hjälpa mot exempelvis:

 • Rynkor och fina linjer
 • Acneärr
 • Slapp hud

Din behandlare kommer börja med att rengöra huden.

Beroende på hudens känslighet kan man behöva lokalbedövning, vilket appliceras 15-30 min innan behandling.

Laserstrålen appliceras på det behandlade området i ett mönster av små punkter.

Efter behandlingen kan det uppstå rodnad och svullnad, som vanligtvis avtar inom ett dygn, i enstaka fall kan rodnaden/ svullnaden kvarstå i flera dygn.

Antalet behandlingar som krävs kan variera beroende på flera faktorer, inklusive den specifika hudåkomman, behandlingsmålet och individuella svar på behandlingen. Vanligtvis rekommenderas en serie av flera behandlingar för att uppnå önskat resultat. Din behandlare kan ge dig en individuell behandlingsplan baserad på dina behov och förväntningar.

Personer som kan vara kandidater för Nordlys FRAX 155-behandling inkluderar de som vill förbättra hudens textur, minska fina linjer eller minska akneärr.

Det är viktigt att ha en personlig konsultation för att avgöra om behandlingen är lämplig för Dig.  Normalt sett kan personer med varierande hudtyper och hudtillstånd dra nytta av denna typ av laserbehandling.

Nordlys FRAX 1550 kan leda till vissa biverkningar, även om de vanligtvis är milda och övergående.

Några potentiella biverkningar kan inkludera rodnad, svullnad, tillfällig ömhet, klåda eller en brännande känsla i det behandlade området. Ibland kan det också uppstå skorpor eller fjällning på huden under läkningen. Det är viktigt att följa eftervårdinstruktionerna som ges av din behandlare för att minimera risken för biverkningar och maximera resultatet av behandlingen.

Gravida/ammande/ immunodepressiva och patienter med inflammatoriska hudåkommor såsom rosacea, dermatit, eksem och övriga inflammatoriska hudsjukdomar ska undvika behandling med FRAX 1550.

Undvik solexponering, brun utan sol och kemiska syror upp till fyra veckor innan och efter behandling.

Nordlys Frax 1550 är säkert när den utförs av en erfaren behandlare.

Vid din konsultation kan du ställa alla dina frågor gällande behandlingen.

Search