Hudbehandlingar Halmstad
Stockholm

Vi hjälper dig med en behandling som passar dig

Vi har alla olika behov och är unika, som tur är, vilket vi på DoctorFilip förstår till fullo. Därför kan vi med stor kunskap och erfarenhet erbjuda dig en uppsjö av speciellt anpassade ansikts- och hudbehandlingar. Här finns behandlingar som bland annat hjälper dig att fräscha upp ditt utseende med en återfuktande skinboost, jämna ut rynkor eller återskapa volym och kontur till ditt ansikte.

Nedan ser du de behandlingar vi erbjuder.

Dermapen

Läs mer

Kemisk peeling

Läs mer

Kosmetisk tatuering

Läs mer

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning
egzona

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

Vi finns här för dig

Du är alltid trygg hos oss på DoctorFilip och vi det vi värdesätter högst är att du är nöjd med din behandling. Vi ger dig alltid fantastisk service och ser till att din stund hos oss är trivsam. Vi är måna om dina behov, lyssnar till dina frågor och säkerställer att du får ut det bästa av din behandling då ditt välbefinnande är viktigt för oss.

Vi erbjuder dig det mesta inom modern skönhetsvård. Välkommen att unna dig och din hy dig en behandling hos oss!

kontakt reception

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Search