prp

PRP Halmstad Stockholm - för ett naturligt och tjockt hårsvall

Skapa tjockt och vackert hår med en PRP-behandling

Ett tjockt och vackert hårsvall är drömmen för de flesta. Tyvärr upplever många håravfall på äldre dar men även yngre kan få uttunnat hår på grund av genetik. Som tur är har vi på DoctorFilip lösningen tack vare PRP-behandling. PRP står för Platelet Rich Plasma och innebär att tillväxthormoner från ditt eget blod injiceras i hårbotten och stimulerar stamcellerna. Detta är alltså en 100 % naturlig behandling som ger ditt hår en positiv förändring.

Kostnadsfri konsultation

Innan vi påbörjar din behandling vill vi gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Här pratar vi tillsammans om vilken behandling som är bäst för dig och ditt hår, och vi går även igenom dina förutsättningar, förväntningar och önskemål.

Snabbfakta om PRP-behandling

Pris från 3.500 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 3-24 månader
behandlare

Innan behandlingen

Det finns några saker att tänka på. Drick ordentligt med vatten innan eftersom det underlättar när vi tar blodprov, undvik läkemedel som är blodförtunnande 48 timmar innan din behandling, exempelvis Ibuprofen, och tänk på att besöka oss när du är frisk utan hudutslag.

Tyvärr kan vi inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Stimulerar dina hårsäckar för tjockare hår

Behandlingen tar ungefär 30 – 60 minuter. Vi startar behandlingen genom att ta en liten mängd blod från dig, ungefär som vid ett blodprov. Därefter tar vi hjälp av en centrifugmaskin som separerar blodplättar och plasman. Om du önskar kan du få en lokalbedövning innan vi startar.

Plasman injicerar vi sedan i din hårbotten via små stick. Detta ökar blodcirkulationen och aktiverar stamcellerna kring dina hårsäckar vilket stimulerar din hårväxt. Behandlingseffekten börjar synas efter 3-6 månader och håller upp till 18 månader. Det krävs en underhållsbehandling efter 12-18 månader för ett hållbart resultat.

prp
prp-behandling

Ett fylligt resultat

Hur snabbt ditt resultat visar sig är olika från person till person, men vi brukar säga att håravfallet minskar efter ungefär 1 månad. Därefter växer ditt hår till sig efter ungefär 3-6 månader. Vi rekommenderar även att du gör mellan 3-4 behandlingar med 4 veckors mellanrum för bästa resultat – alltså ett starkare och tjockare hårsvall!

Resultatet håller därefter i upp till 18 månader. Komi håg att boka din underhållsbehandling.

Efter behandlingen

Eftersom behandlingen är naturlig finns det inga biverkningar och du kan med lätthet återgå till arbetet efteråt. Däremot kan huden runt området vara lite rött precis efter, men detta försvinner efter några timmar. Vi rekommenderar att du inte rör vid området under det första dygnet och att du undviker bastubad, hård träning och stora mängder alkohol.

Se video med PRP-behandling

PRP står för Platelet Rich Plasma och innebär att tillväxthormoner från ditt eget blod injiceras i hårbotten och stimulerar stamcellerna.

bokning

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på DoctorFilip för en kostnadsfri konsultation för en PRP-behandling där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

kontakt reception
Search