Trådlyft Halmstad Stockholm

Definiera dina drag med trådlyft. Föryngra och släta ut din hud.

Har du börjat märka av ålderstecken i ansiktet eller tappat volym i ansiktsdragen? När vi åldras är det normalt att huden bli slappare vilket kan kännas tråkigt. Vi på DoctorFilip har lösningen som hjälper dig med detta – nämligen trådlyft.

Vad är trådlyft?

Trådlyft är för kunden som söker en behandling för att återskapa volymen i ansiktsdragen. Det är en säker och effektiv behandling där man använder sig av biologiskt nedbrytbara PDO-trådar som står för polydioxanon. Trådarna är sterila och bryts naturligt ner av kroppen som lyfter huden och ökar dess elasticitet. Behandlingen hjälper till att stimulera kollagen och elastinproduktionen i huden och föryngrar huden. Kinder, käklinje, mungipor och panna är exempel på vanliga behandlingsområden med trådlyft.

Snabbfakta om trådlyft

Pris från 2.000 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 4-12 månader

Före- och efterbilder trådlyft

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden före behandling mot resultatet efter.

rynkbehandling före rynkbehandling efter
trådlyft före trådlyft efter
Trådlyft före Trådlyft efter
trådlyft före trådlyft efter
Trådlyft före Trådlyft efter
trådlyft före trådlyft efter

Fördelarna med ett trådlyft

Tråddlyftet är ett säkert ingrepp som ger dig ett yngre ansikte. Den allra största fördelen med ett trådlyft är att du kan få en förändring och ett ansiktslyft utan kirurgi. Många eftersträvar idag en naturlig väg till skönhet och det är exakt vad denna behandling gör.

Vi rekommenderar inte denna behandling för de som nått en högre ålder med mycket hängande hud och djupa rynkor eftersom det blir svårt att utföra behandlingen med nålar på lös hud.

trådlyft

Innan behandlingen

Innan behandlingen av trådlyft genomförs måste du boka en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Du får information av våra legitimerade läkare om produkten och tillsammans gör vi en behandlingsplan där vi går igenom dina förutsättningar, förväntningar och önskemål så att du kan få bästa resultat. Vi kan tyvärr inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Hur går behandlingen till?

En behandling med trådlyft tar ungefär 45 minuter beroende på omfattningen av området som ska stramas upp. Behandlingen kan utföras på flertalet områden där huden är slapp. Vid en behandling med trådlyft injicerar vi trådar i huden med hjälp av en kanyl vilket tråden löper igenom och när man drar ut kanylen sitter tråden kvar. Efter din behandling hos oss kan du återgå till arbetet om du vill.

trådlyft

Efter behandlingen

Behandlingen är näst intill smärtfri. Efter behandlingen kan du möjligtvis känna av trådarna, men det är kortvarigt. Vanliga biverkningar kan vara ömhet i det behandlade området. Ibland kan blåmärken, rodnad och lätt svullnad uppstå. Detta går över vanligtvis inom några dagar upp till två veckor efter behandlingen. Undvik att sola, både utomhus och i solarium i två veckor.

Hur länge håller effekten av behandlingen?

Du ser resultat omedelbart men slutresultatet uppnås först efter ungefär tre månader av första behandlingstillfället. Effekten av denna behandling är inte permanent eftersom trådarna bryts ner efter en viss tid då kollagenet slutar produceras. Resultatet av trådlyft varierar, det kan skilja från person till person.

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på DoctorFilip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning
certifierade behandlare

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

Vi finns här för dig

Du är alltid trygg hos oss på DoctorFilip och vi det vi värdesätter högst är att du är nöjd med din behandling. Vi ger dig alltid fantastisk service och ser till att din stund hos oss är trivsam.

Vi är måna om dina behov, lyssnar till dina frågor och säkerställer att du får ut det bästa av din behandling då ditt välbefinnande är viktigt för oss.Vi erbjuder dig det mesta inom modern skönhetsvård. Välkommen att unna dig och din hy dig en behandling hos oss!

kontakt reception

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Search