Kosmetisk tatuering Halmstad

Ersätt smink med en kosmetisk tatuering - hos DoctorFilip i
Halmstad

Förstärk dina ögonbryn för ett långvarigt resultat

Visst är det kul med smink! Men ibland känns det tråkigt att göra om proceduren varje dag, speciellt om du har tidsbrist eller får utslag av smink. Då har vi på DoctorFilip lösningen – en kosmetisk tatuering! Vi hjälper dig att förstärka dina drag genom en kosmetisk eyeliner eller en kosmetisk tatuering för dina läppar.

Kostnadsfri konsultation

Innan du bokar en tid för behandling vill vi gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Här går vi igenom dina förväntningar, förutsättningar och önskemål. Du får även en chans att ställa frågor till våra behandlare.

Varmt välkommen att kontakta oss för din kostnadsfria konsultation!

Läppigmentering

Läs mer

Microblading

Läs mer

Kosmetisk tatuering - eyeliner

kosmetisk tatuering

Tack vare en kosmetisk tatuering kan vi ge illusionen av tätare fransar, få undan mindre imperfektioner och förstärka ditt naturliga utseende. Detta är alltså ett bra alternativ om du är känslig för smink eller allergisk! Du kan välja om du till exempel vill markera dina ögonfransar lite diskret eller göra en mer synlig markering. Det finns även olika ställen vid ögat att tatuera beroende på din stil och tycke. Vill du tatuera både övre och undre ögonlock? Eller kanske bara en av dessa? Det går även att få en så kallad inliner. Detta innebär att vi lägger en svart eller vit linje innanför din fransrad på antingen ditt övre eller undre ögonlock (båda går också bra).

 

Vi har många olika färgpigment, så att det alltid finns en nyans som passar dig och din hudton bäst. Detta bestämmer du och din behandlare tillsammans.

Din kosmetiska tatuering för eyeliner görs med maskin och kan kännas lite, men våra behandlare lägger en bedövande kräm på området innan för att minska smärtan.

Innan din behandling

Innan du behandlar dig hos oss vill vi att du tänker på att inte ha ögonfransförlängning, men däremot går det utmärkt om du har färgat dina fransar innan samt gjort ett lash-lift.

Piggare utseende på nolltid

dagar. Resultatet blir en piggare och fräschare blick. Tatueringen är inte permanent men håller i ungefär 2-5 år bland annat beroende på din ålder och hudtyp. För att inte låta din tatuering blekna för fort rekommenderar vi att du använder SPF när du vistas utomhus.

Beroende på vilken behandling du väljer eller vilken hudtyp du har så kommer vi att ge dig råd för din eftervård, så att du får bästa tänkbara resultat.

Efter din behandling

Vi rekommenderar att du är väldigt noga med din hygien den kommande veckan efter din behandling och att du undviker att bära smink då, för att minska risken för infektioner.

Kosmetisk tatuering - läppar

Slipp läppglanset eller jämna till dina läppkonturer enkelt. Oavsett om du vill förstärka dina naturliga läppar eller få mer färg på läpparna så går detta att fixa hos oss. Vi hjälper dig att bland annat förstärka din läppkontur, tatuera din läpplinje för att dölja olika skador och ärr eller färgsätta läpparna med ditt val av färg.

Innan tatueringen desinficerar vi området och stryker på en bedövningssalva. Därefter gör din behandlare tatueringen med en maskin som har väldigt fina, sterila och tunna nålar som försiktigt går in i huden vilket gör behandlingen i princip smärtfri.

Innan din behandling

Innan din kosmetiska tatuering vill vi att du är försiktig med solandet, och du får inte vara röd eller bränd när du gör din behandling.

Ett resultat som håller länge

Resultatet kommer att ge dig naturligt vackra läppar som håller länge. Det är normalt att läpparna kan vara svullna och mörka direkt efter behandlingen men detta kommer att lägga sig efterhand i takt med läkningen. Tatueringen är inte permanent men håller i ungefär 2-5 år bland annat beroende på din ålder och hudtyp. För att inte låta din tatuering blekna för fort rekommenderar vi att du använder SPF när du vistas utomhus. 

Beroende på vilken behandling du väljer eller vilken hudtyp du har så kommer vi att ge dig råd för din eftervård, så att du får bästa tänkbara resultat. 

Efter din behandling

Efter din behandling är det viktigt att tänka på att inte vistas i solen under de första dagarna eller sola i solarium. Vi rekommenderar också att du inte bastubadar, använder smink eller kysser någon den första tiden efteråt. Detta för att minska risken för infektioner.

Tänk även på att pigmentet ändrar inte färg men bleks sakta med tiden, och oavsett väder behåller du din make-up perfekt hela dagen tack vare en kosmetisk tatuering.

Search