Sunekos

Sunekos Halmstad Stockholm

Hudföryngring -
Föryngra området runt dina ögon på ett naturligt sätt

Hudföryngring - Föryngra området runt dina ögon på ett
naturligt sätt

Har du problem med mörka ringar och rynkor under ögonen? Har din hud tappat sin lyster, börjat se trött ut och saknar spänst samt återfuktning? Nu har vi äntligen lösningen: Sunekos.

Vad är Sunekos?

Sunekos är en idealisk behandling för patienter som inte letar efter fillers men som vill föryngra sin hy och behålla en naturlig look. Detta kan vara ett utmärkt behandlingsalternativ för dig om du:

  • Märker uppkomsten av rynkor och/eller fina linjer
  • Har hud som saknar elasticitet
  • Har solskadad eller uttorkad hud
  • Har hud som saknar fyllighet och spänst
  • Vill förhindra tidiga tecken på åldrande

Snabbfakta om behandling med Sunekos

Pris från 2.500 kr
  •  
  • Behandlingstid: 2+-30 minuter
  • Hållbarhet: 6 månader

Vilka är de främsta fördelarna med Sunekos?

Sunekos är en naturprodukt bestående av ren hyaluronsyra samt en unik sammansättning av aminosyror. Sunekos injiceras i önskat område och stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket återställer förlusten av volym och förbättrar hudens elasticitet på ett naturligt sätt.
konsultation

Innan behandlingen

Innan vi kan behandla dig med Sunekos måste du boka en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Du får information om produkten och tillsammans gör vi en behandlingsplan där vi går igenom dina förutsättningar, förväntningar och önskemål så att du kan få bästa resultat. Vi kan tyvärr inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Hur går behandlingen till?

En sunekoskur tar ungefär 30 minuter beroende på vilket område man behandlar. Huden rengörs och tvättas av. Därefter injiceras produkten precis under huden i önskat område som man vill behandla. Nålsticken kan upplevas som små myggbett och är i stort sätt smärtfria.

För att uppnå det optimala resultatet rekommenderar vi en behandlingskur på tre behandlingar med ett intervall på 14 dagar. Det är helt normalt att blåmärken, svullnad och ömhet kan uppstå kring området men detta försvinner inom ett par dagar.

läppförstoring

Efter behandlingen

Det fina med injektionsbehandlingen Sunekos är att återhämtningsperioden faktiskt är ganska kort.  Direkt efter behandlingen uppstår en svullnad som varierar från person till person, men efter bara två till tre dagar borde eventuell svullnad och rodnad ha minskat. Undvik att röra det behandlade området, träna hårt eller bastubada inom den närmaste tiden efter din behandling.

Hur lång tid håller resultatet?

Effekten av Sunekos-behandlingen varar i cirka sex månader och för att bibehålla resultatet rekommenderar vi en påfyllnadsbehandling var sjätte månad.

Se vår video om behandling med Sunekos

Sunekos är den enda naturliga injektionsbehandlingen inom estetisk medicin som stimulerar produktionen av kollagen samt elastin. Detta kan vara ett utmärkt behandlingsalternativ för dig. Se videon om Sunekos och andra behandlingar i vårt videobiblioteket på YouTube.
kontakt reception

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning

Vårt fantastiska team på DoctorFilip Halmstad

ioana filip

Ioana Filip

Medicinskt ansvarig läkare
pernilla

Pernilla Eliasson

Legitimerad sjuksköterska
deniza

Deniza Dolovac Zukorlic

Hudterapeut
sandra

Sandra Andersson

Legitimerad sjuksköterska
egzona

Egzona Cejku

Specialistsjuksköterska och injektionsbehandlare
Search