filler tinningar

Återställ volymen vid tinningarna hos DoctorFilip

Föryngra ditt utseende med fillers i tinningarna

Vill du se piggare och mjukare ut? Med åldern minskar hudens egna kollagenproduktion vilket gör att huden tappar sin elasticitet och börjar “hänga”. Speciellt brukar området i tinningarna tappa volym vilket kan ge ett åldrat utseende. Därför är en naturlig filler en perfekt lösning! En hyaluronbaserad filler i tinningarna ger ett ögonlockslyft vilket gör att du ser både yngre ut och ger ansiktet en mer symmetrisk form.

Kostnadsfri konsultation

Vi vill gärna träffa dig innan din behandling för en kostnadsfri konsultation. Här går vi igenom dina förutsättningar, förväntningar och önskemål så att du ska få bästa möjliga resultat.

Snabbfakta om fillersbehandling av tinningar

Pris från 3.100 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader
konsultation

Innan behandlingen

Tänk på att vara helt frisk när du besöker oss utan sjukdomskänsla eller feber. Din hud behöver även vara fri från finnar på injektionsområdet och du får inte ha en pågående herpesinfektion.

Vi kan tyvärr inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Hur går en behandling till?

Fillers injiceras med antingen en vass nål eller trubbig kanyl, beroende på om fillern ska appliceras djupt eller ytligt. En trubbig kanyl minimerar risken för blåmärken och används ofta vid området kring tinningarna då dessa är nerv- och kärlrika. Behandlingen gör inte ont eftersom fillern innehåller ett bedövningsmedel.

Behandlingen tar ungefär 30-45 minuter.

behandling svamp
Behandling handduk

Återskapad volym

Du kommer att se resultatet direkt efter behandlingen men det optimala resultat syns först efter ungefär en vecka, då svullnaden gått ner. Vi kommer att ha återskapat din volymförlust och du kommer redan märka att du ser yngre ut.

Resultatet håller i ungefär 3-8 månader, eftersom hyaluronsyran bryts ner av kroppen efter ett tag, men för ett mer långsiktigt resultatet rekommenderar vi en påfyllnadsbehandling inom 3-6 månader.

Efter behandlingen

Det är helt normalt att vissa blåmärken, svullnad och ömhet kan finnas kring området men detta försvinner inom ett par dagar.

Undvik att röra det behandlade området, träna hårt eller bastubada inom den närmaste tiden efter din behandling.

Konsultation

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

Vad våra kunder säger om oss

hår
2022
Jag har gått hos Sandra i flera år och skulle aldrig byta ut min fillerbehandlare. Väldigt mån om sina kunder och tillgodoser sina kunders önskemål. Väldigt pedagogisk och ser även till att kunden känner sig trygg i hennes händer. Överlag så har DoctorFilip i Halmstad en väldigt trevlig personal! Personalen är väldigt positiva, goa och härliga! Jag rekommenderar dessa underbara behandlare till er alla där ute som söker efter en bra behandlare. Ni hittar en bra behandlare i Halmstad.
Elhana Tokovic
img1
2021
Ioana och Deniza. vilka professionella skönhetsbehandlare. Känner mig alltid så trygg här och blir så vänligt bemött. Dom är lyhörda, kompetenta, trevliga och professionella. Gör allt här och mig alltid så viktig och fin när jag går härifrån. Rekommenderar starkt till alla. Kom hit och känn er vackra.
Arijana Suljovic
img16
2020
Supernöjd. Behandlingar som jag trodde skulle göra mest ont kändes knappast. De förklarade bra och var väldigt duktiga. Favorit salongen!
Epoxy Sverige

Vi finns här för dig

Du är alltid trygg hos oss på DoctorFilip och vi det vi värdesätter högst är att du är nöjd med din behandling. Vi ger dig alltid fantastisk service och ser till att din stund hos oss är trivsam. Vi är måna om dina behov, lyssnar till dina frågor och säkerställer att du får ut det bästa av din behandling då ditt välbefinnande är viktigt för oss.

Vi erbjuder dig det mesta inom modern skönhetsvård. Välkommen att unna dig och din hy dig en behandling hos oss!

skönhetsexperter
Search