Hårbehandlingar Halmstad Stockholm

Vi hjälper dig med rätt
behandling för ditt hår

Vi hjälper dig med rätt behandling för ditt hår

För att du ska få ett riktigt fint hår erbjuder vi på DoctorFilip dig flera olika behandlingar, speciellt anpassade för just ditt hår. Vi kan exempelvis ta bort generande hårväxt på din kropp eller ge tillbaka din tidigare lyster och glans genom att stimulera din hårtillväxt. Berätta om dina önskemål och boka en kostnadsfri konsultation, så hjälper vi dig gärna!

PRP Halmstad Stockholm

Läs mer

Kostnadsfri konsultation

Vi vill att du tänker på ett par saker innan du gör din behandling hos oss, så att du får det bästa möjliga resultatet och blir nöjd. En vecka innan din behandling så är det viktigt att inte använda brun-utan-sol produkter. Du får heller inte ha en pågående herpes-infektion eller annan infektion samt hudcancer. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Konsultation
Behandlare

Vi kan hår

Samtliga av våra certifierade behandlare är experter inom sina områden för att ge dig bästa tänkbara service. Du kan vara i trygg med att vi som hjälper dig är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare.

Vårt mål är att göra dig nöjd

Din trygghet är viktig för oss på DoctorFilip och vårt mål är att du ska känna dig nöjd över att ha valt en behandling hos oss. Vi kan garantera dig att vår personal gör sitt yttersta för att du ska trivas och leva upp till dina förväntningar, samtidigt som vi ger dig våra professionella råd så att du får bästa möjliga resultat.

Här lyssnar vi på dina behov och önskemål oavsett vilken behandling du väljer. Hos oss finns något för alla och du är varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning
Search