behandling

Rynkbehandling Halmstad Stockholm

Återskapa stramheten i din hud

Besväras du av rynkor och djupa veck? Vi hjälper dig med att jämna ut dina rynkor genom att injicera ett muskelavslappnande medel för bästa resultat. Metoden fungerar genom att förhindra nervimpulser till ansiktsmusklerna och på så sätt släta ut dina rynkor, veck och fina linjer. Vi behandlar vanligtvis de veck och rynkor som finns i pannan, så kallad arga rynkan, och behandlingen är väldigt effektiv för linjer i yttre ögonvrån, alltså dina “kråksparkar”. Det går även att få hjälp mot besvärande arm- och handsvettningar samt migrän.

Hur går behandlingen till?

För att du ska känna trygg kommer du till att börja med få prata med en injektionsbehandlare. Ni kommer då gå igenom dina önskemål samt prata om dina förväntningar och förutsättningar.  Därefter tar vi bilder till din personliga journal.

Precis innan din behandling desinficerar vi huden. Vi injicerar sedan i det önskade området med en väldigt tunn och fin kanyl i flera små stick, och vanligtvis behövs ingen bedövning innan. Behandlingen går ofta fort, ungefär 30 till 45 minuter, och du kan enkelt vara tillbaka på jobbet efteråt!

Snabbfakta om rynkbehandling

Pris från 2.000 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-45 minuter
  • Hållbarhet: 3-6 månader

Före- och efterbilder rynkbehandling

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden före behandling mot resultatet efter.

rynkbehandling före rynkbehandling efter
fillers

Att tänka på innan din behandling

Vi vill att du som besöker oss är frisk och vi kan inte behandla dig som har ALS eller om du är allergisk mot något av ämnena i medlet. Tyvärr kan vi inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Eventuellt kan du känna en viss tyngd över ögonbryn och panna men detta släpper vanligtvis inom ungefär två veckor.

Efter din rynkbehandling

Efter din behandling kan nålsticken se ut som mindre myggbett, ungefär som en lättare rodnad eller svullnad, men dessa försvinner inom 20 till 30 minuter. Du kan även uppleva en viss ömhet på huden i början. Vi rekommenderar att du håller dig upprätt några timmar efter din behandling för bästa resultat samt att du inte trycker på området som vi har behandlat.

Eventuellt kan du känna en viss tyngd över ögonbryn och panna men detta släpper vanligtvis inom ungefär två veckor.

läppförstoring

När kan jag se resultatet?

Resultatet av behandlingen kommer du att märka av redan inom ett par dagar, maximal effekt uppnås inom två veckor.  Det långvariga resultatet håller i sig i upp till tre månader och vill du få ett bestående resultat med längre hållbarhet är du välkommen tillbaka för en ny behandling efter den tiden. För bästa möjliga resultat och hållbarhet kommer du tillsammans med din behandlare skräddarsy en individuell behandlingsplan.

Se video om rynkbehandling

Rynkbehandling är effektiv mot bland annat ”argarynkan”, kråksparkar, rynkor på halsen samt spänningshuvudvärk.

kontakt reception

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Boka tid för en rynkbehandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning

Vårt fantastiska team på DoctorFilip

ioana filip

Ioana Filip

Medicinskt ansvarig läkare
pernilla

Pernilla Eliasson

Legitimerad sjuksköterska
deniza

Deniza Dolovac Zukorlic

Hudterapeut
sandra

Sandra Andersson

Legitimerad sjuksköterska
egzona

Egzona Cejku

Specialistsjuksköterska och injektionsbehandlare
Search