Behandling av marionettlinjer

Fillers marionettlinjer Halmstad Stockholm

Bli av med dina sura mungipor för ett yngre och fräschare
utseende

Har du börjat se bekymrad ut? Då kan det vara dina sura mungipor, så kallade marionettlinjer, som är boven. Dessa är vertikala långa rynkor från munnens sidor ner till hakan, vilket kan göra att du ser sur eller bekymrad ut. Detta är vanligt när vi åldras, men inte så kul! Som tur är kan vi på DoctorFilip ordna till detta med hjälp av hyaluronbaserade fillers som återskapar volym i dina mungipor.

Snabbfakta om behandling av marionettlinjer

Pris från 3.100 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader
Behandling

Välkommen på kostnadsfri
konsultation

Välkommen på kostnadsfri konsultation

Innan vi startar din behandling och ger dig ett mer ungdomligt utseende, vill vi gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Här får du tillsammans med en injektionsexpert prata om dina förväntningar, förutsättningar och önskemål. Vi går även igenom din behandling så att du kan känna dig trygg med hur den går till. Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare som är här för att ge dig det bästa tänkbara resultatet.

Innan din behandling

Vi vill att du som besöker oss är frisk utan hudutslag och att du inte använder blodförtunnande läkemedel. Tyvärr kan vi inte behandla dig som är gravid eller ammar.

delbetalning
behandling

Så går behandlingen till

Din behandlare kommer att injicera fillers med hyaluronsyra via mindre injektioner på sidorna av mungiporna och under läppen. Detta gör att linjerna fylls i vilket skapar mer volym och ett föryngrat utseende. Behandlingen gör inte ont, men kan kännas obehaglig, och vi erbjuder alltid en bedövningssalva som du kan få innan om du vill ha det. Behandlingen går fort och ett resultat är ofta synligt direkt efteråt.

Behandlingen går fort och tar ungefär 10 minuter.

Se vår video med behandling av
marionettlinjer

Har du  sura mungipor, så kallade marionettlinjer? Dessa är vertikala långa rynkor från munnens sidor ner till hakan, vilket kan göra att du ser sur eller bekymrad ut. Vi kan hjälpa dig!

Ett gladare och piggare utseende

Resultatet syns ofta direkt efter din behandling men det slutgiltiga resultatet brukar visa sig efter ungefär två veckor. Dina marionettlinjer kommer att bli utfyllda och du kommer få mer volym kring din mun så att du ser yngre, gladare och fräschare ut. Behandlingen håller i ungefär 6-12 månader och vi rekommenderar att du upprepar behandlingen med några månaders mellanrum för att behålla ett fint resultat. Du kan uppleva lite rodnad, ömhet och vara lite svullen efteråt men det brukar försvinna en kort tid efter. Vi kommer också ge dig råd för hur du ska ska ta hand om din eftervård – för ett hållbart resultat.

Självklart är du varmt välkommen att kontakta oss efter din behandling om du har några funderingar.

Efter din behandling

Efter behandlingen är det viktigt att tänka på att inte röra vid det behandlade området ungefär en vecka efter. Vi rekommenderar även att du avstår från bastubad, hård träning och stora mängder alkohol.

fillers

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Räntefri delbetalning

Vi på DoctorFilip erbjuder dig möjligheten att dela upp din betalning för din behandling eller dina behandlingar. Önskar du ansöka om hela beloppet kan du naturligtvis göra det också. Du väljer själv. Vi samarbetar med SVEA Ekonomi som erbjuder räntefri avbetalning i upp till 24 månader.

delbetalning
bokning

Boka kostnadsfri konsultation

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Search