Radiesse Halmstad Stockholm

Skapa nya
konturer/former med Radiesse

Skapa nya konturer/former med Radiesse

Med åldern försvinner många skarpa konturer i ansiktet men med en behandling av Radiesse kan dessa skapas på nytt. Behandlingen både lyfter och formar huden med en långtidsverkande kollagenstimulerande filler som återskapar volym och låter oss bygga konturer. Radiesse innehåller kalciumhydroxylapatit som är små mikrosfärer i en vattenbaserad gel med glycerin, vilket ger en föryngrande effekt som sitter kvar i minst 12 månader. Behandlingen är djupare och läggs ända ner mot benhinnan för att forma sig efter din naturliga ansiktsform. Vanligtvis används den för att öka volymen på hakan, kindknotor och näskontur.

Snabbfakta om Radiesse

Pris från 5.000 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader

Radiesse - En behandling som går djupt

Innan din behandling börjar vi alltid med en konsultation mellan dig och en av våra injektionsexperter. Vi går igenom hur behandlingen går till och självklart får du även framföra dina önskemål och ställa frågor. När behandlingen sedan startar injicerar vi Radiesse, med en fin kanyl eller tunn nål, djupt ner mot benhinnan så att vi lyfter huden underifrån. Medlet innehåller lokalbedövning och gör i regel. Efter din behandling kan det uppstå en viss rodnad och svullnad, och i vissa fall kan sticken resultera i mindre blåmärken, men dessa försvinner normalt sett inom några dagar.

Behandlingen tar ungefär 45 minuter.

Radiesse
behandlare

Innan behandlingen

Det finns några saker du bör tänka på innan en behandling med Radiesse. Det är viktigt att du inte har en pågående infektion i kroppen, akne kring området som ska behandlas, aktiv herpes eller planerar in ett tandläkarbesök inom 14 dagar. Tyvärr kan vi inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Resultat som varar länge

Effekten efter behandlingen är omedelbar. Detta beror på att preparatet inte bryts ner lika fort som exempelvis hyaluronsyra. Och eftersom de små kalciummikrosfärerna stimulerar produktionen av kollagen, som redan finns naturligt i din kropp, ger behandlingen även ett långvarigt resultat som syns i drygt ett år. Som sagt kan du se ett resultat direkt efter behandlingen men själva slutresultatet ser du bäst efter ungefär fyra veckor efter din behandling hos oss.

Radiesse
Behandling

Att tänka på efter behandlingen

Efter din behandling kan du uppleva en viss svullnad och och en lättare rodnad, men detta försvinner vanligtvis inom ett par dagar. Vi vill även att du undviker att tillbringa för mycket tid i solen direkt efter din behandling, och även att du inte tränar hårt utan vilar de första 24 timmarna.

Om det är något du undrar eller oroar dig över är du självklart alltid välkommen att ta kontakt med oss på DoctorFilip!

Före- och efterbilder Radiesse

Tips! Justera reglaget för att jämföra bilden före behandling mot resultatet efter.

radiesse2 f radiesse2 e
radiesse3 f radiesse3 e
Radiesse käklinje före Radiesse käklinje efter

Volymåterställning

LÄS MER

Kollagenstimulering

LÄS MER

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation inför din Radiesse-behandling där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning
Konsultation

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

Search