behandlare

Fillers kindben Halmstad Stockholm

Ge ditt ansikte nya konturer och volym

Ju äldre vi blir desto mer minskar volymen i ansiktet och huden blir slappare. Tack vare fillers kan vi återskapa den volymen och förändra ansiktets konturer så att du ser naturligt ung ut igen. Vi på DoctorFilip använder enbart fillers som innehåller hyaluronsyra, som redan finns naturligt i vår kropp. Detta är både ett tryggt och säkert sätt att ge ditt ansikte bättre konturer, volym samtidigt som du kommer att se yngre ut.

Snabbfakta om behandling av kindben

Pris från 3.100 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader
konsultation

Kostnadsfri konsultation

Vi vill gärna att du bokar in en kostnadsfri konsultation hos oss på DoctorFilip innan din behandling. Det är viktigt för oss att vi tillsammans pratar om dina önskemål, förväntningar och förutsättningar. Här får du även en chans att ställa frågor till våra injektionsexperter. Vi tar även alltid före- och efterbilder så att du tydligt kan se dina resultat efter behandlingen.

Välkommen att boka din kostnadsfria konsultation hos oss!

Innan din behandling

Det finns lite att tänka på innan vi bokar in dig för en behandling. Det är viktigt att du inte använder blodförtunnande läkemedel och att du är fri från hudutslag. Vi kan tyvärr inte behandla dig som är gravid eller ammar.

delbetalning
innan din behandling

Behandla dina kinder och kindben hos DoctorFilip

Vissa kan tycka att det känns obehagligt med en fillerbehandling, men det gör inte ont. Skulle du ändå vara orolig innan behandlingen kan vi stryka på en bedövande kräm över området, så att du kan känna dig trygg. Därefter använder din behandlare en nål som är anpassad för det resultat du vill ha, och injicerar hyaluronsyra runt dina kinder och kindben där ni har kommit överens om.

Behandlingen går fort och tar ungefär 10 minuter.

Ett naturligt resultat

Efter din behandling kommer du märka att dina konturer i ansiktet både ser fastare och mjukare ut, vilket ger ett ungdomligt intryck. Det är normalt att känna lite rodnad, svullnad och ömhet efter behandlingen samt kan några blåmärken synas men detta försvinner vanligtvis efter 1-2 veckor. Resultatet är långvarigt och håller i ungefär 6-12 månader, men vi rekommenderar ytterligare en behandling efter ungefär 4 månader för att fylla på och upprätthålla resultatet.

Självklart får du råd av oss för din eftervård när behandlingen är klar.

Behandling handduk

Efter din behandling

Vi rekommenderar att du inte rör vid det behandlade området ett dygn efter din behandling och att du även undviker bastubad, hård träning och stora mängder alkohol.

Vad innebär fillersbehnadling av kindben?

En fillersbehandling av kindbenen innebär injektion av hyaluronsyra för att öka volymen och skapa en mer ungdomlig och definierad look.

Fördelarna med fillersbehandling av kindben innebär en ökad definition och symmetri i ansiktet, en mjukare och mer ungdomlig profil. Detta är särskilt viktigt för personer som känner att deras kindben är underutvecklade eller oproportionerliga i förhållande till resten av ansiktet.

En fillersbehandling av kindbenen är enkel och smärtfri. Behandlingen tar mellan en halvtimme upp till en timme och återhämtningstiden är minimal.

Som för alla kosmetiska ingrepp är det viktigt att välja en erfaren och certifierad behandlare för att utföra fillersbehandlingar av kindbenen för att uppnå de bästa resultaten och undvika eventuella komplikationer.

Se video med fillerbehandling av
kindben

Se video med fillerbehandling av kindben

Vi kan återskapa förlorad ansiktsvolym och förbättra ditt ansiktes konturer med hjälp av fillers. Du kommer att se naturligt ung ut igen.

kontakt reception

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Räntefri delbetalning

Vi på DoctorFilip erbjuder dig möjligheten att dela upp din betalning för din behandling eller dina behandlingar. Önskar du ansöka om hela beloppet kan du naturligtvis göra det också. Du väljer själv. Vi samarbetar med SVEA Ekonomi som erbjuder räntefri avbetalning i upp till 24 månader.

delbetalning
Search