Möt Ioana Filip

ioana filip

Ioana Filip

Medicinskt ansvarig läkare

Doktor Ioana Filip har en bakgrund inom reumatologi, men arbetar för närvarande som medicinskt ansvarig läkare och injektionsbehandlare för DoctorFilip.

Ioanas målsättning

Att bidra till ökad kunskap och säkerhet vid estetiska injektionsbehandlingar, både för kunder som genomgår behandling samt för legitimerad personal som utbildas inom branschen.

Bakgrund

År 2012 började Ioana sin karriär inom skönhetsbranschen med utbildningar ibland annat Sverige, Norge, Tyskland, Italien, Frankrike och Förenade Arabemiraten. Med gedigen kunskap inom anatomi, åldringsprocessen, injektionsteknik, hantering av komplikationer till följd av estetiska injektionsbehandlingar och pedagogisk skicklighet blev hon utsedd till medicinsk ansvarig läkare och huvudutbildare för MyBeauty Academy. Under sin karriär har hon flertal gånger deltagit och föreläst vid både nationella och internationella mässor samt möten inom estetisk medicin och reumatologi.

kontakt reception

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

fillers
Search