fillers näsa

Korrigera din näsa hos DoctorFilip i Halmstad

Få en mer symmetrisk näsa med fillers

Nu kan du lätt få en symmetrisk näsa tack vare fillers! Vi kan korrigera din näsa utan ingrepp, och lösningen är hyaluronbaserade fillers. Vill du till exempel ha en smalare näsa, bli kvitt en knöl eller sluttande nästipp? Detta är enkelt åtgärdat med en behandling hos oss på DoctorFilip.

Kostnadsfri konsultation

Innan du får komma på en behandling hos oss på DoctorFilip så vill vi gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation. Här får du, tillsammans med en behandlare, gå igenom dina förväntningar, förutsättningar och önskemål. Vi går även igenom hur behandlingen går till så att du kan känna dig trygg. Självklart är alla våra behandlare legitimerade läkare, sjuksköterskor och tandläkare.

Snabbfakta om fillersbehandling av näsa

Pris från 3.600 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader
Behandlare

Innan behandlingen

Vi vill att du som besöker oss är frisk utan hudutslag och att du inte använder blodförtunnande läkemedel. Tyvärr kan vi inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Hur går behandlingen till?

Innan behandlingen börjar kan du få bedövningssalva på näsan. Därefter använder vi en trubbig kanyl för att injicera fillern eftersom denna typ av nål minskar risken för blåmärken. För att få fram det bästa resultatet injicerar vi lite filler under flera tillfällen så att vi långsamt bygger upp näsans nya form. 

Vi kommer självklart att ge dig instruktioner för hur du ska sköta din eftervård. Detta är för att du ska få ett fint resultat som håller länge.

fillers näsa
konsultation

Ett symmetriskt resultat

Resultatet kommer att synas direkt efter din behandling med hyaluronbaserad filler och i vissa fall kan du behöva fler än en behandling. Du kommer att få en symmetrisk näsa som du kan känna dig nöjd med.

Näsan kan upplevas som lite svullen efteråt och mindre blåmärken samt rodnad kan synas, men detta brukar försvinna efter några dagar. En fillerbehandling håller i ungefär 6-12 månader, eftersom det bryts ner långsammare i näsan, men om du gör upprepade behandlingar kan resultatet hålla 18-24 månader.

Efter behandlingen

Det finns några viktiga saker att tänk på efter din behandling. Vi rekommenderar att du undviker att bastubada, träna hårt och dricka stora mängder alkohol inom den första veckan.

Se video med fillersbehandling av näsan

Vi använder en trubbig kanyl för att injicera fillern då denna typ av nål minskar risken för blåmärken.

bokning

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

behandlare

Vad våra kunder säger om oss

hår
2022
Jag har gått hos Sandra i flera år och skulle aldrig byta ut min fillerbehandlare. Väldigt mån om sina kunder och tillgodoser sina kunders önskemål. Väldigt pedagogisk och ser även till att kunden känner sig trygg i hennes händer. Överlag så har DoctorFilip i Halmstad en väldigt trevlig personal! Personalen är väldigt positiva, goa och härliga! Jag rekommenderar dessa underbara behandlare till er alla där ute som söker efter en bra behandlare. Ni hittar en bra behandlare i Halmstad.
Elhana Tokovic
img1
2021
Ioana och Deniza. vilka professionella skönhetsbehandlare. Känner mig alltid så trygg här och blir så vänligt bemött. Dom är lyhörda, kompetenta, trevliga och professionella. Gör allt här och mig alltid så viktig och fin när jag går härifrån. Rekommenderar starkt till alla. Kom hit och känn er vackra.
Arijana Suljovic
img16
2020
Supernöjd. Behandlingar som jag trodde skulle göra mest ont kändes knappast. De förklarade bra och var väldigt duktiga. Favorit salongen!
Epoxy Sverige
Search