Konsultation kamera

Förstärk din haklinje hos DoctorFilip

Fillers för din haka

Att födas med en perfekt haka är få förunnat, men genom en fillerbehandling baserad på hyaluronsyra kan man både skulptera och bygga volym på hakan.

Det är ofta önskvärt att ha ett tydligt hakparti eller en markerad haklinje. Med tiden kan gropar formas i hakan eller så föds många med assymetriska drag som de vill jämna ut. Tack vare fillers kan vi fylla ut dessa gropar eller insjunkningar för att skapa ett mer symmetriskt intryck.

Oavsett hur din haka ser ut så vill vi gärna hjälpa dig att forma den till ett resultat som du blir nöjd med.

Innan din behandling

Innan vi påbörjar din behandling så får du boka en kostnadsfri konsultation hos oss. Tillsammans med en av våra behandlare får du sedan berätta om dina önskemål, förväntningar och får även veta hur behandlingen går till. Detta är för att du ska få en så bra behandling som möjligt med bästa möjliga resultat. Du kan även känna dig helt trygg med att en behandling alltid genomförs av certifierade injektionsexperter på vår klinik.

Snabbfakta om fillers haka

Pris från 3.100 kr
  •  
  • Behandlingstid: 30-60 minuter
  • Hållbarhet: 6-12 månader

Hur går behandlingen till?

Behandlingen är smärtfri och vi injicerar hyaluronsyra med en tunn kanyl i det område under huden som vi bestämt. Oftast är bedövning inte nödvändig, eftersom detta redan finns inbyggt i fillern, men självklart går det att få om du känner dig nervös eller orolig.

Själva behandlingen tar ungefär 30 minuter.

konsultation
Konsultation

Vad blir mitt resultat?

Direkt efter behandlingen kan du sett resultat och du kommer att se hur ditt hakparti är mer markerat. Men det bästa tänkbara resultatet ser du ungefär två veckor efter din behandling. Du kan bli lite svullen efteråt och uppleva en lätt rodnad, ömhet och blåmärken men detta försvinner inom två veckor, oftast efter några dagar.

Resultatet är långvarigt och håller i ungefär 9-12 månader. Ibland kan man behöva fler än en behandling får att få ett önskat resultat.

Biverkningar efter en behandling

Fillers i hakan ger oftast inga biverkningar, men kan ge upphov till mindre svullnad, rodnad och blåmärken. Men som tidigare sagt så försvinner dessa oftast inom några dagar.

Behandling handduk
Konsultation

Certifierade injektionsbehandlare

Samtliga våra certifierade behandlare är antingen legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare. Gemensamt mål för alla våra behandlare är att ge dig bästa tänkbara resultat av din behandling.

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

bokning
img24

Folksams ansvarsförsäkring

Hos oss är hela du försäkrad

För DoctorFilip kommer alltid trygghet i första rummet. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig säker och trygg. Därför har vi tecknat en ansvarsförsäkring via Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Detta är helt kostnadsfritt för dig som kund hos oss och gäller så snart du besöker oss.

Search