prx

PRX-T33 Halmstad

En fylligare hud utan nålar

Om du vill föryngra din hud utan nålar är en behandling med PRX svaret. Genom att massera in in den aktiva substansen PRX-T33 i huden stimulerar vi huden och bidrar till cellförnyelse. Detta ger en djupgående effekt med långsiktiga resultat för din hud som i sin tur ger mer lyster och spänst. Resultatet efter en behandling är bland annat återskapad fyllighet, uppstramning, reducering av rynkor och en hud som blivit återfuktad på djupet.

Kostnadsfri konsultation

Innan vi behandlar dig vill vi gärna träffas för en kostnadsfri konsultation. Tillsammans går vi igenom dina förväntningar, önskemål och förutsättningar för ett lyckat resultat. Låter detta som något för dig? Välkommen att kontakta oss på DoctorFilip.

Snabbfakta om PRX-T33

Pris från 1.995 kr
  •  
  • Behandlingstid: 45 minuter
  • Hållbarhet: Individuellt

Innan din behandling

Vi vill att du avstår från rakning eller vaxning precis innan din behandling. Tyvärr kan vi inte behandla dig som är gravid eller ammar.

Så går en behandling med PRX till

Vi börjar med att tvätta rent ditt ansikte och förbereder huden för att ge ett bra pH-värde innan vi applicerar PRX-T33. Därefter droppas serumet på huden innan vi masserar in den med en speciell massageteknik för att komma ner på djupet snabbt. En behandling med PRX är smärtfri, ibland kan vissa känna obehag när serumet masseras in men det försvinner snabbt.

Vi låter serumet verka några minuter innan vi tvättar av det med vatten och sist lägger vi på en vårdande mask som kyler.

Behandlingen tar ungefär 30-45 minuter.

prx

Ökad lyster och fyllighet

Efter avslutad behandling kan mycket ha hänt, och några av sakerna kan vara:

  • Ökad lyster
  • Jämnare hudton
  • Minskad ärrbildning
  • Fylligare hud
  • Reducerade rynkor och fina linjer
  • Reducerade bristningar

Resultatet kan såklart variera beroende på bland annat ålder och hudtyp, men din hud kommer att se både yngre och fräschare ut tack vare en ökning av hudens egna kollagenproduktion.

Finns det några biverkningar av behandlingen?

Huden kan få en lätt rodnad, men detta försvinner inom några timmar, och vissa kan uppleva viss flagning som försvinner efter några dagar. PRX ger ett resultat på djupet och du slipper större biverkningar och obehag.

Efter behandlingen

Vi kommer att ge dig produkter som är speciellt utformade att använda efter behandlingen, så att du får ett mer långsiktigt resultat.

Tänk på att inte använda smink under ungefär ett dygn.

bokning

Boka tid för en behandling

Kontakta oss på Doctor Filip för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förutsättningar. I enlighet med gällande lagstiftning vid estetisk injektion bokas din behandling in tidigast 48 timmar efter konsultation.

Google Recensioner

DoctorFilip
5.0
Baserat på 23 recensioner
powered by Google
lejla dolovaclejla dolovac
12:49 14 Nov 22
Jag gjorde fillers i min näsa hos Ioana och jag kan inte vara mer än nöjd! Hon visste vad hon gjorde, hon va kunnig och självsäker och resultatet var över förväntan! Hon gav mig också sin ärliga åsikt om andra frågor jag hade gällande fillers och detta uppskattade jag jätte mycket. Jag har gjort andra behandlingar på denna kliniken och finns ingen annan jag litar mer på än dom när det gäller skönhet :). Rekommenderar stort!!
Ida simónIda simón
16:47 07 Nov 22
Ett trevligt bemötande ifrån samtliga i personalen hos Doctorfilip men ett särskilt stort tack och en extra stor eloge vill jag dock rikta till behandlaren Sandra. Hon är både ärlig, konkret, lyhörd och ödmjuk men med en rak och tydlig kommunikation. Sandra är väldigt skicklig och har en precision och estetisk känsla som inte går att gå miste om! Jag är imponerad och det är något jag inte blir så enkelt. Varit och fyllt läppar på andra ställen tidigare men sedan jag träffade Sandra och insåg hur oerhört proffsig och lyhörd hon är så kommer jag inte gå till någon annan⭐️
Lejla DolovacLejla Dolovac
20:16 21 Oct 22
Gjorde micro blading(Phil-Brown) hos Deniza och blev jätte nöjd! Hon har verkligen ett öga för detaljer och är väldigt mjuk i händerna vilket får en att slappna av.Sedan så gjorde jag även ansiktsbehandling hos henne vilket jag blev extremt nöjd med resultat av och detta kommer jag fortsätta göra hos henne!Rekommenderar stort att gå hit och hos Deniza , alltid professionella och man möts alltid av ett leende av dom när man kommer in.
Ida AnderssonIda Andersson
12:15 15 Oct 22
Verkligen snabb återkoppling med, kostnadsfri, konsultation och sedan tid för behandling. Har varit tillmötesgående vid all kontakt, både inför, under och efter behandling. Sandra är trevlig, proffsig och kommer med förslag så man alltid lämnar med ett leende på läpparna. Väldigt nöjd med allt från bemötande till resultat. Sandra är den enda jag återgår till och det säger en del om hur nöjd jag är! Rekommenderas varmt!
Linda AxelssonLinda Axelsson
06:32 06 Oct 22
Gjort fillers hos Sandra länge nu och hon är magi!!! ⭐️ Jag älskar mina läppar 👄 De är så naturliga och fina . Rekommenderar verkligen ! Testat många andra behandlare men kommer aldrig gå någon annanstans igen .
Jovana JovanovicJovana Jovanovic
20:32 26 Sep 22
Supernöjd!!! Det var första gången att jag gjorde läpparna hos DoctorFilip efter jag gjorde på en annan klinik och de förstörde mina läppar. Fillers var på ytan av läpparna så att man kunde se klumpar. Vi har tagit bort dem och lagt lite mer fillers och läpparna blev exakt som jag ville ha. Jag kommer alltid komma tillbaka till DoctorFilip. Rekomenderar varmt!
Elin LyngfeltElin Lyngfelt
10:02 24 Sep 22
Sååå nöjd varje gång jag varit där , både under besöket och efter med själva resultatet. Gjort både läppar och tear tough och vilket blev kanon. Testat många andra ställen som tyvärr förstört mina läppar så kommer alltid fortsätta komma tillbaka.
Ella BrahimiElla Brahimi
13:34 09 Sep 22
Har varit och fått botox, 3 områden , runt ansiktet och är sååå nöjd med min behandling. Speciellt Sandra! Otroligt duktig, bra bemötande och de gör allt annat än snålar med botoxen.Man känner sig väl omhändertagen som kund och Sandra gör allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.Min nya favorit klinik!!! Kan starkt rekommendera och går ni till Sandra kommer ni inte ångra er!!!
Hanna SjunnessonHanna Sjunnesson
11:43 08 Sep 22
Alltid trevlig, kunnig personal och bra service. Aldrig gått missnöjd därifrån och skulle man ha några små "synpunkter" så åtgärdar de alltid detta direkt.
Louise björnkvistLouise björnkvist
16:36 03 Sep 22
Fantastiskt bemötande och välutbildad personal. Kan varmt rekommendera Sandra som jag utfört både fillers och botox hos under flera år.
Alice NilssonAlice Nilsson
17:49 21 Aug 22
Var hos Sandra som jag varit hos i många år och gjorde fillers i läppar, haka och käkben, är alltid lika nöjd. Världens bästa behandlare!
Viktoria AnderssonViktoria Andersson
13:32 20 Aug 22
Varit på många kliniker runt om i Sverige men denna är den bästa! Underbar och välutbildad personal som gör att man känner att man är i trygga händer…Har utfört både botox, fillers och ansiktsbehandlingar här och personalen/tjejerna har levererat varje gång. Äntligen hittat ett ställe jag kommer vara trogen kund hos 🙂
therese thruetherese thrue
16:07 17 Aug 22
Kunnig utbildad personal och ett härligt ödmjukt gäng.Kommer aldrig byta klinik.
Alex VAlex V
09:34 15 Aug 22
Sandra fick mig att känna sig välkomnad,väl informerad och verkligen trygg. Resultatet blev toppen och jag definitivt rekommenderar att besöka salongen för de som är intresserade av behandling.
js_loader
Search